Diana Socha 0 Napisano 1 Marca 2010 Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 oj.. a czemu by się nie zgadzało :> edit: cześć Wojtku Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 1 Marca 2010 Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Ehh... jeszcze nie zabralem sie za naukę. Muszę coś z tym zrobić, bo w ten sposób moje oceny nie beda najlepsze Link to post Share on other sites
Wojciech Kulik 4 Napisano 1 Marca 2010 Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Dawno nie rozmawialiśmy Diano. Co tam u Ciebie słychać? Link to post Share on other sites
Diana Socha 0 Napisano 1 Marca 2010 Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 a nic, wczoraj z gór wróciłam genialnie było, właśnie fociaki segraguje a poza tym to kooompa składam... grafika, jest, procek jest, a reszty skombinować nie mogę w sumie jak znajdę obudowę to resztę w agito kupie... ale budy znaleźć nie moge jeszcze mi tu mICh@eL pisze że mi się jakieś ATX nie będzie zgadzało Link to post Share on other sites
Wojciech Kulik 4 Napisano 1 Marca 2010 Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Aha. U mnie spoko. Co tam w tych górach porabiałaś? Link to post Share on other sites
Diana Socha 0 Napisano 1 Marca 2010 Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 odpoczywałam w Gorce wyskoczyliśmy na urodziny znajomego schroniska, ogólnie 3 dni dobrej zabawy w świetnym gronie mykma do wanny, jutro ide na uczelnię na barbarzyńską godzinę - 8:30 Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 1 Marca 2010 Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Zaraz się zwijam. Jutro niby rekolekcje, ale zbiórka o 8:15, a potem 3 godziny klęczenia, stania, siedzenia i wysłuchiwania tych bzdur. Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 1 Marca 2010 Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 jeszcze mi tu mICh@eL pisze że mi się jakieś ATX nie będzie zgadzało i niestety ma chyba rację....ale nie jestem pewien, bo nie wiem jak dokładnie funkcjonuje standard BTX (bo to jest właśnie mocowanie na drugiej ściance budy) Zero Degree jest chyba jedyną mi znaną obudową, która ma mocowanie właśnie po tej stronie, ale tak jak mówię - musisz dopytać się czy ATX wchodzi (zdaje mi się, że ktoś na BMK ma tą budę, ale nie wiem kto, nie wiedzieć też czemu jako posiadacz tej obudowy kojarzy mi się user o nicku "19arek93") najlepiej załóż @dianek temat na forum, to posiadacz obudowy pewnie się odezwie (oczywiście wcześniej zorientuj się takowy temat już nie istnieje ) na mnie zaś już se będzie czas...zmykam w kimę, jeśli Ajo utrzyma to tempo nauki to pewnie on Karczmę zamknie (jeśli Cię uraziłem to sorki ) pozdrawiam i branoc Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 1 Marca 2010 Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 To co chce Dianek to nie jest BTX (przynajmniej z tego co wyczytalem )! To jest zwykle ATX tylko że odwrócone horyzontalnie, inaczej mówiąc lustrane odbicie zwyklej budy. Niestety Dianek, nie umiem znalezc zadnej taniej dostepnej takiej budy w PL w chwili obecnej i musze w koncu wziac sie za nauke. Moze potem jeszcze poszukam. Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 1 Marca 2010 Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Tu kolega ma "odwrotną" obudowę, ale raczej przekroczysz budżet. (LianLi) viewtopic.php?f=41&t=4444&st=0&sk=t&sd=a Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 1 Marca 2010 Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 jeśli Ajo utrzyma to tempo nauki to pewnie on Karczmę zamknieSpoko, niedlugo pojde spac, najwyzej nic sie nie poucze Tylko angola zrobić muszę, a najwyzej wstane wczesniej rano i poucze sie @up 'kolega'? Moze zobacz dokładniej kto poszukuje tej budy Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 1 Marca 2010 Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 @Ajo Dałem link do tematu, w którym KOLEGA kwscore prezentuje swoją obudowę i chłodzenie wodne w niej zamontowane. Źle zinterpretowałeś albo nie doczytałeś. Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 1 Marca 2010 Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 fakt, po prostu zmęczony juz jestem. Moze po prostu zrobie zadania i pojde spac Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 1 Marca 2010 Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Karczmę dzisiaj zamknę ja - o to się proszę nie martwić Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 1 Marca 2010 Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Karczmę dzisiaj zamknę ja - o to się proszę nie martwić Jesteś za to odpowiedzialny. Do jutra. Ma ktoś pomysł na testy do recenzji 8400GS? Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 1 Marca 2010 Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 C'ya Branoc Masakra, w zasadzie to nic nie zrobilem... Jakoś będzie Link to post Share on other sites
Grzesiek1010 23 Napisano 2 Marca 2010 Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 wybiera się ktoś na RAMMSTEIN do Łodzi ?? Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 2 Marca 2010 Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 A dobra, zmiana planów, nie będzie takiego zamykania, dobranoc. Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 2 Marca 2010 Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Otwarte! Zapraszam! Link to post Share on other sites
Wojciech Kulik 4 Napisano 2 Marca 2010 Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Witam wszystkich Link to post Share on other sites
Diana Socha 0 Napisano 2 Marca 2010 Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 heloł edit: został tu jeszcze jakiś mężczyzna który mógłby ze mna porozmawiać ? Link to post Share on other sites
Wojciech Kulik 4 Napisano 2 Marca 2010 Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Co tam słychować Diano? Link to post Share on other sites
Diana Socha 0 Napisano 2 Marca 2010 Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 o Wojtek jest a nic nie slychac koncze powoli skaldac zamowienie na kompa... jeszcze nam zostaly dyskusje na temat ramu moglbys mi cos powiedziec co sadzisz o tych pamieciach: http://www.allegro.pl/item940711725_ocz ... 2x2gb.html :> Link to post Share on other sites
Wojciech Kulik 4 Napisano 2 Marca 2010 Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Hmmm.... Myślę, że są całkiem niezłe. Specyfikacja OK, także jeśli o mnie chodzi to polecam Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 2 Marca 2010 Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Z ceną minimalną to można licytować... Dla mnie szklankę coli, jutro wolne Link to post Share on other sites
Recommended Posts