Skocz do zawartości

"Karczma Pod Rozpalonym Radiatorem" otwarta 22:00-6:00

Recommended Posts

a nic, wczoraj z gór wróciłam :) genialnie było, właśnie fociaki segraguje :P

a poza tym to kooompa składam...

grafika, jest, procek jest, a reszty skombinować nie mogę :P w sumie jak znajdę obudowę to resztę w agito kupie... ale budy znaleźć nie moge :o jeszcze mi tu mICh@eL pisze że mi się jakieś ATX nie będzie zgadzało :menda:

jeszcze mi tu mICh@eL pisze że mi się jakieś ATX nie będzie zgadzało :menda:

i niestety ma chyba rację....ale nie jestem pewien, bo nie wiem jak dokładnie funkcjonuje standard BTX (bo to jest właśnie mocowanie na drugiej ściance budy)

Zero Degree jest chyba jedyną mi znaną obudową, która ma mocowanie właśnie po tej stronie, ale tak jak mówię - musisz dopytać się czy ATX wchodzi (zdaje mi się, że ktoś na BMK ma tą budę, ale nie wiem kto, nie wiedzieć też czemu jako posiadacz tej obudowy kojarzy mi się user o nicku "19arek93")

najlepiej załóż @dianek temat na forum, to posiadacz obudowy pewnie się odezwie (oczywiście wcześniej zorientuj się takowy temat już nie istnieje :P )

na mnie zaś już se będzie czas...zmykam w kimę, jeśli Ajo utrzyma to tempo nauki to pewnie on Karczmę zamknie ;):P:o (jeśli Cię uraziłem to sorki :) )

pozdrawiam i branoc

To co chce Dianek to nie jest BTX (przynajmniej z tego co wyczytalem :menda: )! To jest zwykle ATX tylko że odwrócone horyzontalnie, inaczej mówiąc lustrane odbicie zwyklej budy. Niestety Dianek, nie umiem znalezc zadnej taniej dostepnej takiej budy w PL w chwili obecnej i musze w koncu wziac sie za nauke. Moze potem jeszcze poszukam.

jeśli Ajo utrzyma to tempo nauki to pewnie on Karczmę zamknie

Spoko, niedlugo pojde spac, najwyzej nic sie nie poucze :menda: Tylko angola zrobić muszę, a najwyzej wstane wczesniej rano i poucze sie :)

@up

'kolega'? Moze zobacz dokładniej kto poszukuje tej budy :o

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...