Skocz do zawartości

"Karczma Pod Rozpalonym Radiatorem" otwarta 22:00-6:00

Recommended Posts

Ja nie kupie. Hehehe dzisiaj zarobilem za naprawę kompa 40zł. Paczka już wysłana i mam nadzieję, że jutro już będzie w sortowni we wrocku. w końcu nie jeden raz zamawiałem z kurierem DPD i za każdym razem byli punktualni idealnie. wpadam na chwilę. Mam już dość po szkole i po serwisowaniu kałacha kolegi. Niestety ta replika ma wiele niedociągnięć. Wszystkiego naraz nie zrobię, zresztą właściciel nie ma tyle kasy na części. Na razie stock. Tylko lożyska kulkowe siedzą. Wymieniłem uszczelkę, ale i tak szczelność to nie to co marui. W końcu to chinol i nie ma co się dziwić. Krzywym i źle zamontowanym bezpiecznikiem "płaskim" też się nie zdziwiłem.

Nie gadam, tylko jak zwykle nikt nie zwraca na mnie uwagi. Okej mogę w ogóle tu nie zaglądać. A spójniki znam, tylko ich nie używam, bo spać mi się chce i nie myślę.

EDIT: Idę spać, nie żegnam się, bo mało kogo obchodzę.

Dla mnie zaległą, darmową szklankę coli za brak obsłużenia kilka dni temu :)

coś se przypominam...do odebrania :)

@Himer

używasz słabych argumentów...poruszasz po prostu tematy na które nie są za bardzo w stanie wypowiedzieć się osoby zaglądające do Karczmy, dlatego też wygląda to trochę jakbyś sam ze sobą gadał...

pozdrawiam

siemka Hookie....podać coś :)

branoc Michał :P a z tym statusem to chyba wiem o co chodzi :hahaha:

pozdro

EDIT

a właściwie jak coś zechcesz to sobie weź, liczę na uczciwość :/

ja się zrywam, i tak się właśnie zastanawiam czy mam zamykać....

wygląda na to, że nikogo nie ma, więc...

pozdro & dobranoc & :):):zamykamy:

heh...no dobra, nie to nie, Twoja strata :wariat:

na mnie czas, bo jakoś nie mam weny do zwyczajnego siedzenia w Karczmie, a grać też mi się dzisiaj nie bardzo chce...

lecę, nie zamykam, pozdrawiam i znikam :wariat:

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...