Zeratul 1 Napisano 25 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 ojojoj....czemu nikt nie otworzył otwieram & zapraszam & witam & pozdro & chwilkę posiedzę pewnie jeszcze... Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 25 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Kurde. Już nawet w BF'a nie można pograć! Link to post Share on other sites
Gadget 119 Napisano 25 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Ja nie kupie. Hehehe dzisiaj zarobilem za naprawę kompa 40zł. Paczka już wysłana i mam nadzieję, że jutro już będzie w sortowni we wrocku. w końcu nie jeden raz zamawiałem z kurierem DPD i za każdym razem byli punktualni idealnie. wpadam na chwilę. Mam już dość po szkole i po serwisowaniu kałacha kolegi. Niestety ta replika ma wiele niedociągnięć. Wszystkiego naraz nie zrobię, zresztą właściciel nie ma tyle kasy na części. Na razie stock. Tylko lożyska kulkowe siedzą. Wymieniłem uszczelkę, ale i tak szczelność to nie to co marui. W końcu to chinol i nie ma co się dziwić. Krzywym i źle zamontowanym bezpiecznikiem "płaskim" też się nie zdziwiłem. Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 25 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Koleś, weź nie gadaj sam do siebie Tyś nie MJ jest, żeby mieć do tego prawo BTW, czemu piszesz bardzo krótkie wypowiedzenia Nie znasz spójników, czy co Link to post Share on other sites
Gadget 119 Napisano 25 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Nie gadam, tylko jak zwykle nikt nie zwraca na mnie uwagi. Okej mogę w ogóle tu nie zaglądać. A spójniki znam, tylko ich nie używam, bo spać mi się chce i nie myślę. EDIT: Idę spać, nie żegnam się, bo mało kogo obchodzę. Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 25 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 W sumie nawet i dobrze, będzie trochę spokoju Dla mnie zaległą, darmową szklankę coli za brak obsłużenia kilka dni temu Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 25 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Dla mnie zaległą, darmową szklankę coli za brak obsłużenia kilka dni temu coś se przypominam...do odebrania @Himer używasz słabych argumentów...poruszasz po prostu tematy na które nie są za bardzo w stanie wypowiedzieć się osoby zaglądające do Karczmy, dlatego też wygląda to trochę jakbyś sam ze sobą gadał... pozdrawiam Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 25 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Hura! Mam Entuzjastę Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 25 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Mogę Ci załatwić Maniaka Szczegóły na PW PS Jak będziesz grzeczny to nawet zaawansowanego dostaniesz Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 25 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Mogę Ci załatwić Maniaka Sugerujesz nabijanie postów? SPAMik? Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 25 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Powiedziałem - szczegóły na PW Teraz idę spac, branoc Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 25 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Michał, może jutro napiszę, jak się zastanowię. Mam w poniedziałek zawody i muszę się przygotować psychicznie - przyjęcia nie ma, rozegrania tym bardziej, zagrywka słaba, atak też słaby. Do jutra. Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 25 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Hej wszystkim Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 25 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 siemka Hookie....podać coś branoc Michał a z tym statusem to chyba wiem o co chodzi pozdro EDIT a właściwie jak coś zechcesz to sobie weź, liczę na uczciwość ja się zrywam, i tak się właśnie zastanawiam czy mam zamykać.... wygląda na to, że nikogo nie ma, więc... pozdro & dobranoc & Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 26 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Zapraszam! Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 26 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 ja również Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 26 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Cześć Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 26 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Może ktoś z was chce dołączyć do zarąbistego forum :wariat: Kilkij, aby się przekonać. Aktualnie przenosiliśmy się z innego serwera, więc tematów mało, poza tym dla gości tylko jeden dział jest, reszta innych ciekawych dostępna jest po zarejestrowaniu Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 26 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Ktoś wie czy redakcja lubi wrzucać newsy na weekend? W tym tygodniu, w tym dzisiaj napisałem w sumie 3 newsy, żaden jeszcze nie pojawił się na stronie. Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 26 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Redakcja raczej nie zatwierdza newsów na weekendzie... a na forum wzmiankowane przez Michała również zapraszam pozdrawiam Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 26 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 a na forum wzmiankowane przez Michała również zapraszam pozdrawiam Już byłem. Rozwijacie się Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 26 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 a czemu się nie zarejestrowałeś Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 26 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 a czemu się nie zarejestrowałeś Jakoś nie widzę sensu tego typu działalności Link to post Share on other sites
Gadget 119 Napisano 26 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Wpadam, i zaraz wypadam. jutro mam egzamin. Dla mnie meliskę poproszę. Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 26 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 heh...no dobra, nie to nie, Twoja strata na mnie czas, bo jakoś nie mam weny do zwyczajnego siedzenia w Karczmie, a grać też mi się dzisiaj nie bardzo chce... lecę, nie zamykam, pozdrawiam i znikam Link to post Share on other sites
Recommended Posts