Skocz do zawartości

"Karczma Pod Rozpalonym Radiatorem" otwarta 22:00-6:00

Recommended Posts

mniej więcej widziałem....ale podaj mi Twój bilans fragów / śmierci oraz staty najlepszego w danej rundzie to pogadamy :D

pozdrawiam

EDIT

idę zobaczyć czy działa mi Van Helsing...jeśli działa to nie będzie mnie przez najbliższą godzinkę ;)

pozdro

no dobra, ja nie mam natenczas się czym pochwalić z MW2, bo od chyba 2 dni nie gram :)

Van Helsing mnie chyba nie lubi....

pozdrawiam

EDIT

dobra, też się zawijam w kimę...

nie ma nikogo (choć zapewne "wieczorkiem" Ajo wpadnie na chwilkę), więc wychodząc zamykam lokal

jak ktoś przyjdzie przed 6:00 to zapraszam :P

natenczas zaś jednak oniegdaj: pozdro & branoc & :D;):D

Ja jestem i co? Zamknąłeś mnie. Co do statow juggler całkiem całkiem. Niestety dzisiaj nie miałem formy. Już od 4 dni nie gram, po prostu mi się nie chce. Jutro mam super. Cały tydzień na rekolekcje i lekcji nie ma ;) Jutro powrót do domu o 11. Trzeba się wyspać, żeby ubić interes z kumplem. Sprzedam magazynek, silnik i komorę z uszkodzonego "karabinu" o czym już pisałem (złamany korpus).

Jeżeli wszystko pójdzie dobrze z planem to za dwa tygodnie kamizelkę kupię i będę chodzić z "pompą" na "banzai!" Majkel ty się nawet do mnie nie odzywaj dziadu. Obraziłeś mnie. "Ty się weź rozbiegnij i bańką w ścianę bez kitu :D "

@Diana, pomyśl, że musiałem wracać na piechtę w tą "ciapę". Tylko 6km no tak, ale już bylem zmęczony po bieganiu po polu, żeby zajść "wrogów" od tyłu. Zresztą wysilek mi się przyda, bo za tydzień mam egzamin(krav-maga).

@Himer nawet mi nie mów...

ja się nie mogę czwartku doczekać, oby w gorcach coś śniegu zostało.. może dosypie do weekendu :D strasznie bym chciała na nartkach połazić...

i jeszcze projektu mi sie nie chce robić w cale... eh...

edit:

Himer czy nas tu samych zamknęli ? ;):D:)

edit2:

ide się uprać, pewnie się jutro pojawie, dobranoc

Witam :D

Jak zwykle jedyne co mi pozostalo to posprzątać i zamknąć tą budę. Pusto troche tu :)

Caly dzien na Wii gralem. Masakra. Po 3 rundach w box albo kilku minutach w baseball rece bola i znowu trzy dni bedzie mnie bolec wszystko. Sił juz nie mam, słaby jestem ;)

A dzis wieczorkiem juz mam lot do Polski niestety. Moze zaczne newsy pisac, choc nauki troche bedzie do szkoly, mimo iz jeszcze tydzien ferii mam...

:D

C'ya

cześć chłopaki :o lekkom spóźniona - projekt mnie wsysnał ;)

filmik zarabisty :D gdzie to krecili ? xD

wogole to polejcie mi czegoś... plan zajec na uczelnie mi taki przywalili ze masakra '-_- jutro na 8:30 !! :):menda: dobrze że chociaz poniedziałki i piątki wolne...

@juggler to jakieś barbazyństwo jest ! bede musiala wstac o 7:30... to środek nocy przecież :o mózg architekta budzi się koło 10 ! dobrze że to tylko tak we wtorki.. środa i czwartek już normalnie - na zajęcia po obiedzie...

przy okazji...nie wiecie może czemu mój komputer zaczął piszczeć i tyrkotać ? :) nic mu nie zrobiłam takiego...

Witam wszystkich. Tym razem piszę już z Polski :)

Dostałem zestaw gadżetów od Gigabyte za ten konkurs na forum, calkiem przyjemny. Kilka dlugopisow, notatnik, jakas smycz i magnesy na lodówkę :o I kartki samoprzylepne :menda: Notesik sie przyda.

przez cały rok ani jednej nieobecności

To mi wychodziło tylko w podstawówce :)

przy okazji...nie wiecie może czemu mój komputer zaczął piszczeć i tyrkotać ? nic mu nie zrobiłam takiego...

Albo go mocno obciążyłaś zadaniami, albo czas na czyszczenie :o

Cześć Ajo :menda: Całkiem fajne te gadżety. :) A do wygrania były tylko tego typu rzeczy czy może też płyty itp.? :o

Do wygrania byla jakas mobo z atomem, a na drugim miejscu jakies gadzety + kurtka zimowa + jakis chyba t-shirt czy coś.

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...