Zeratul 1 Napisano 21 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 mniej więcej widziałem....ale podaj mi Twój bilans fragów / śmierci oraz staty najlepszego w danej rundzie to pogadamy pozdrawiam EDIT idę zobaczyć czy działa mi Van Helsing...jeśli działa to nie będzie mnie przez najbliższą godzinkę pozdro Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 21 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Dokładnie K/D ratio teraz nie podam, ale jest to coś około 0.55. EDIT: Do jutra. Dzisiaj się wcześnie zwijam. Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 21 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 no dobra, ja nie mam natenczas się czym pochwalić z MW2, bo od chyba 2 dni nie gram Van Helsing mnie chyba nie lubi.... pozdrawiam EDIT dobra, też się zawijam w kimę... nie ma nikogo (choć zapewne "wieczorkiem" Ajo wpadnie na chwilkę), więc wychodząc zamykam lokal jak ktoś przyjdzie przed 6:00 to zapraszam natenczas zaś jednak oniegdaj: pozdro & branoc & Link to post Share on other sites
Gadget 119 Napisano 21 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Ja jestem i co? Zamknąłeś mnie. Co do statow juggler całkiem całkiem. Niestety dzisiaj nie miałem formy. Już od 4 dni nie gram, po prostu mi się nie chce. Jutro mam super. Cały tydzień na rekolekcje i lekcji nie ma Jutro powrót do domu o 11. Trzeba się wyspać, żeby ubić interes z kumplem. Sprzedam magazynek, silnik i komorę z uszkodzonego "karabinu" o czym już pisałem (złamany korpus). Jeżeli wszystko pójdzie dobrze z planem to za dwa tygodnie kamizelkę kupię i będę chodzić z "pompą" na "banzai!" Majkel ty się nawet do mnie nie odzywaj dziadu. Obraziłeś mnie. "Ty się weź rozbiegnij i bańką w ścianę bez kitu " @Diana, pomyśl, że musiałem wracać na piechtę w tą "ciapę". Tylko 6km no tak, ale już bylem zmęczony po bieganiu po polu, żeby zajść "wrogów" od tyłu. Zresztą wysilek mi się przyda, bo za tydzień mam egzamin(krav-maga). Link to post Share on other sites
Diana Socha 0 Napisano 21 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 @Himer nawet mi nie mów... ja się nie mogę czwartku doczekać, oby w gorcach coś śniegu zostało.. może dosypie do weekendu strasznie bym chciała na nartkach połazić... i jeszcze projektu mi sie nie chce robić w cale... eh... edit: Himer czy nas tu samych zamknęli ? edit2: ide się uprać, pewnie się jutro pojawie, dobranoc Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 22 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Witam Jak zwykle jedyne co mi pozostalo to posprzątać i zamknąć tą budę. Pusto troche tu Caly dzien na Wii gralem. Masakra. Po 3 rundach w box albo kilku minutach w baseball rece bola i znowu trzy dni bedzie mnie bolec wszystko. Sił juz nie mam, słaby jestem A dzis wieczorkiem juz mam lot do Polski niestety. Moze zaczne newsy pisac, choc nauki troche bedzie do szkoly, mimo iz jeszcze tydzien ferii mam... C'ya Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 22 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Otwieram i zapraszam Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 22 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Ja jutro znowu na narty, więc dzisiaj się zwijam szybko Branoc i do jutra < > Link to post Share on other sites
Wojciech Kulik 4 Napisano 22 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Siema Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 22 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 http://www.youtube.com/watch?v=uy3T3spS-lM&feature=related Link to post Share on other sites
Gadget 119 Napisano 22 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 O nie chyba pobiłem jugglera. Na punkty: http://img109.imageshack.us/img109/8210 ... 200759.jpg na koniec. Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 22 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Nieźle. Ale urwał! Ale K/D ratio miałem lepsze Co to za odznaczenie z tym krzyżem? Link to post Share on other sites
Gadget 119 Napisano 22 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Miałbym lepsze, gdybym nie ratował kumpli a odznaczenie za bycie medykiem, ratowanie, leczenie itp. Po za tym dwa razy miałem buga. Szedłem i nagle you comitted suicide. WTF? Link to post Share on other sites
Igoruss 5141 Napisano 22 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 juggler zajedwabisty filmik Ale to było DOBRE !! Tak po za tym witam Poproszę http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:mEhl-FSPA3-rQM:http://www.beczkolandia.pl/zdjecia/fundator/Martini.jpg, wstrząśnięte, nie zmieszane Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 22 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Niestety nie mam uprawnień do polewania Mogę się co najwyżej podzielić herbatą Link to post Share on other sites
Dawid_S 54 Napisano 22 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Ten filmik "Ale urwał!" to już jakiś czas temu widziałem . Zarombysty "Ale to było dobre!" Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 22 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 O! Wszedłem na główną, patrzę, tytuł newsa jakiś znajomy i kolejne 2 złote w kieszeni. Benchmark jest super dla userów. Link to post Share on other sites
Diana Socha 0 Napisano 22 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 cześć chłopaki lekkom spóźniona - projekt mnie wsysnał filmik zarabisty gdzie to krecili ? xD wogole to polejcie mi czegoś... plan zajec na uczelnie mi taki przywalili ze masakra '-_- jutro na 8:30 !! dobrze że chociaz poniedziałki i piątki wolne... Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 22 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 gdzie to krecili ? xDZ tego co wiem, to w Szczecinie. jutro na 8:30 !! dobrze że chociaz poniedziałki i piątki wolne...Jeszcze marudzisz?! Ja mam przez cały tydzień na 8:00 i przez cały rok ani jednej nieobecności. Link to post Share on other sites
Diana Socha 0 Napisano 22 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 @juggler to jakieś barbazyństwo jest ! bede musiala wstac o 7:30... to środek nocy przecież mózg architekta budzi się koło 10 ! dobrze że to tylko tak we wtorki.. środa i czwartek już normalnie - na zajęcia po obiedzie... przy okazji...nie wiecie może czemu mój komputer zaczął piszczeć i tyrkotać ? nic mu nie zrobiłam takiego... Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 22 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Witam wszystkich. Tym razem piszę już z Polski Dostałem zestaw gadżetów od Gigabyte za ten konkurs na forum, calkiem przyjemny. Kilka dlugopisow, notatnik, jakas smycz i magnesy na lodówkę I kartki samoprzylepne Notesik sie przyda. Link to post Share on other sites
Dawid_S 54 Napisano 22 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 przez cały rok ani jednej nieobecnościTo mi wychodziło tylko w podstawówce przy okazji...nie wiecie może czemu mój komputer zaczął piszczeć i tyrkotać ? nic mu nie zrobiłam takiego...Albo go mocno obciążyłaś zadaniami, albo czas na czyszczenie Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 22 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Cześć Ajo Całkiem fajne te gadżety. A do wygrania były tylko tego typu rzeczy czy może też płyty itp.? Link to post Share on other sites
Diana Socha 0 Napisano 22 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 przy okazji...nie wiecie może czemu mój komputer zaczął piszczeć i tyrkotać ? nic mu nie zrobiłam takiego...Albo go mocno obciążyłaś zadaniami, albo czas na czyszczenie cholera... chyba i to i to Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 22 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Cześć Ajo Całkiem fajne te gadżety. A do wygrania były tylko tego typu rzeczy czy może też płyty itp.? Do wygrania byla jakas mobo z atomem, a na drugim miejscu jakies gadzety + kurtka zimowa + jakis chyba t-shirt czy coś. Link to post Share on other sites
Recommended Posts