Skocz do zawartości

"Karczma Pod Rozpalonym Radiatorem" otwarta 22:00-6:00

Recommended Posts

@zeratul, majkel reszta. Hej tam! jesteście żywi? coś ostatnio was nie ma w karczmie.

Zeratul napisał czemu go nie ma, ja natomiast walczyłem z crackiem :P

Ha dziś w końcu w pełni legalnie mogę się napić piwka :P :P :jupi::P

Bez dowodziku to najwyżej herbatki się możesz napić :]

(drugiego nie mam)

:o toż to bezbożnik bez chrztu :P:D:]

majkel będzie m zazdrościł wydajności Hd 4870 TOP

Ciekawe co zrobisz jak wrzucę drugiego do CF :P^^

jak sobie teraz przypomnę jak człowiek sie stresował i przejmował wtedy takimi pierdołami jak sprawdzian czy coś... albo że babka od polskiego zapyta a jak zwykle się nic nie umie... xD eh.. to były śmieszne czasy :]

nie to co teraz... za lenistwo się nie płaci w ocenach tylko w złotówkach :P

edit:

@Wojtek_K - ja też właśnie mam ferie :D do 22.02... czyli wreszcie mam czas spokojnie popracować ^^

Kurde już normalnie przesadzacie. Majkel. Możesz sobie wsadzać CF i to nie dorowna pojedyńczemu egzemplarzowi porządniejszej karty od twojej(nie mam na myśli swojej). Crackujesz, o ty piracie! Zabić go :] Łóżko pościelone i w końcu idę po upragniony prysznic. Potem sprawdzę co się dzieje tutaj i idę spać. Panowie opanujcie się :P

Witam i ja kolejka dla wszystkich upoważnionych oczywiście do spożywania alko ja po dwóch nocach bezsennych wreszcie zmęczyłem projekt z ORB więc zostaje jeden wpis i po sesji ale to już niestety na prolongacie trzeba się prześliznąć :]

Paszport wystarczy :P

No to jak ma paszport Polsatu no to okej, cała dzielnia jest jego, spoko ziom http://spamik.f3d.pl/images/smilies/icon_thumright.gif

Crackujesz, o ty piracie! Zabić go :]

Chciałem być legalny i grałem na oryginale - dostałem bana za odblokowanie konsoli ^^

Możesz sobie wsadzać CF i to nie dorowna pojedyńczemu egzemplarzowi porządniejszej karty od twojej(nie mam na myśli swojej).

Ktoś tu puszcza aluzję przynależności do firmy Y :P:D:P

Zmykam spać :P

@dianek

też jutro muszę oddać ale niestety jeden wpis w plecy został bo w pon nie wpuścili mnie na egzamin z Podstaw mostownictwa :] a wszystko przez kolesia od projektu który stwierdził że nie ma czasu na moja obronę projektu :P

Heh ja też jestem na specjalności konstrukcje i bardziej skłaniam się w stronę stalowych choć żelbet i murowe też nie są mi obce :P u nas na uczelni w zeszłym roku dopiero otwarli kierunek architektury ale to nie dla mnie bo rysunek odręczny nie jest moją mocną stroną wolę CAD-a od zwykłej kartki :]

Dobra ja zmykam spać. Czuję się jak niemowlak(odświeżony). Co do studiów. Pójdę na jakieś, a potem do WP. w końcu mam już ślad, po którym mogę podążać, tylko ja chcę być w czynnej(śp O)

Nerwus z niego był. Major, szef sztabu 37 lat i zgon... Już 8 lat od tego czasu. Nie wiedziałem wtedy o co chodzi. Nawet nie uroniłem łzy. Po prostu nie byłem świadom tego co się stało. 1 klasa, pamiętam jeszcze pieczątki :] Fajne były te czerwone. Bardzo dobrze, mogło być lepiej....

hehe to moj M. stali nie lubi :] jego sprężone kręcą ^^ a dla mnie to wszystko kosmos :P wole photoshopa, rendery i takietam :P

@ Himer WP fajna sprawa :P moj tata jest lotnikiem... to jest robota :P zwiedza świat i jeszcze mu za to dobrze płacą :P no i emeryturka po 15 latach pracy :D

Niestety mój stary nie doczekał. Diana wiesz ja wolę piechotę i szturm. Raczej tam będę. Ukończę cokolwiek i do WP na czynną. AK w łape i do Afganu.

Dobra idę spać, ty też się wyspij diana. DObranoc :] O już nawet błędy robię przez senność. Reszcie także dobranoc.

WP zawsze też chciałem wybrać taką drogę byle nie ograniczać się do służby w kraju tylko z Polskim Orłem na piersi tułać się po świecie na misjach nawet za ceną życia piękna rzecz kontynuacja hasła "za wolność Naszą i Waszą" :]

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...