Skocz do zawartości

"Karczma Pod Rozpalonym Radiatorem" otwarta 22:00-6:00

Recommended Posts

Jarek? A jak masz na drugie?

Wojtek kurde czytaj ze zrozumieniem. Mam na imię Ireneusz i myślę nad drugim jako Jarek :] Kumple do mnie wołają Jarek. A na imię pierwsze(drugiego nie mam) mam Ireneusz

Zapuściłem kawałek na WMP(mój ulubiony). Niedługo w kimę.

@Igoruss ja już mam tylko połowe kufla :P pół za ciebie wypite :D i co ty chłopie robisz w swoją osiemnastkę przed kompem ?! ^^

jak zniknę to znaczy że komputer umarł :P coś mu się dziwnego dzisiaj dzieje... albo za dużo do niego wymagam :P

edit

staro się przy was czuje... :]

Jarek? A jak masz na drugie?

Wojtek kurde czytaj ze zrozumieniem. Mam na imię Ireneusz i myślę nad drugim jako Jarek :] Kumple do mnie wołają Jarek. A na imię pierwsze(drugiego nie mam) mam Ireneusz

Zapuściłem kawałek na WMP(mój ulubiony). Niedługo w kimę.

Rozumiem. Wiem, że na 1. masz Ireneusz. To znaczy, że nie masz drugiego? Myślałem, że na bierzmowaniu się daje 3-cie i pytałem jak masz na drugie. A to pytanie "Jarek?" miało brzmieć: "Więc chcesz dać sobie Jarek?" Sorry za nieścisłości.

Myślę, ale wybor będzie trudny, to jeszcze nie ostateczna decyzja. Ignorussowi wódy polać. Chlej jak to ruscy robią. A słyszeliście o nowym sporcie ruskich? Z dachow 5 piętrowców skaczą.

@Igoruss ja już mam tylko połowe kufla pół za ciebie wypite i co ty chłopie robisz w swoją osiemnastkę przed kompem ?!

Niestety post już jest i nie można

http://www.4clubbers.com.pl/images/smilies/newyear2.gif :]

http://www.4clubbers.pl/images/smilies/wine.gif

Bardzo dobre są. Już się kończą. Diana smacznego :D Uszy mi pękają czas ściągnąć słuchawki. Już za bardzo się rozmarzyłem. (......HD6000 o tak...... Hmmm a może fermi2?.... Nie lepiej kałacha z 400 fps.... nie za drogi...... nigdy na niego nie wyczekam........ OC obecnego radeona? nie bo majkel będzie m zazdrościł wydajności Hd 4870 TOP..... Jutro buda i sprawdzian ja je :] e..... z matmy no jeszcze czego..... oby nie było fizyki ten przedmiot czasami mnie wk :P ia... urywek.... chrrrrrrrrrrr.......)

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...