juggler 27 Napisano 17 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Witam wszystkich! Opłaciło się siedzenie do 01:00 nad historią - dostałem 5. Link to post Share on other sites
Wojciech Kulik 4 Napisano 17 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 @ dianek - nie. Jestem ze śląska @ juggler - gratulacje za 5 Link to post Share on other sites
Diana Socha 0 Napisano 17 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 juggler nie mów przy mnie słowa historia proszę po egzamie ostatnim z konserwacji i rewaloryzacji krajobrazu (czyli defacto z historii sztuki) mam zle odruchy gdy słysze słowo historia... chociaż egzam zdany na 5.0 Link to post Share on other sites
Wojciech Kulik 4 Napisano 17 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Powiedz mi, Diano, co tam u Ciebie? Link to post Share on other sites
Diana Socha 0 Napisano 17 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 aa... szkoda gadać siedzę właśnie nad projektem i chyba komputerowi sie nie chce równie bardzo co mnie... dawno tak nie mulił jedyny pożytek z niego to tyle że jest cieplejszy od kaloryfera... Link to post Share on other sites
Wojciech Kulik 4 Napisano 17 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 aha Mam podobnie, tzn. nic mi się nie chce. Normalnie jak się obudziłem, to miałem ochotę iść spać, jak już bym mógł pójść do łóżka, to znowu mi się nie chce. No kurde, już sam nie wiem, co mam robić EDIT: Idę na chwilę, napiszę sobie newsa Link to post Share on other sites
Diana Socha 0 Napisano 17 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 noo... ja bym sobie chętnie poszła spać ale takie luksusy to nie w tym tygodniu po 24.02 się wyśpie jak projekt oddam a tak to zamiast poduszki - tablet, piórko i wiecznie gorący PCt i niech się maszynka cieszy póki może bo to jego ostatnie 2-3tygodnie współżycia ze mną później leci na allegro a do mnie przybywa no, przystojniejszy i sprawniejszy komputerek chyba że go zepsuje podczas składania to będzie mniej sprawny [a idź, ja sobie przekrój pokoloruje bo widze że komp wreszcie zrasteryzował mi pliki... dwa małe pliczki po niecałe 500MB a on się z nimi męczył 50 min. i zgrzał wsio ponad 70stpni... co za pudło ] Link to post Share on other sites
Gadget 119 Napisano 17 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Ja dzisiaj z matmy 5 dostałem Mam dość po 4 godzinnym treningu. Myśle o prysznicu i wyrku. Niedługo postaram się być punktualniejszy(22:00). Co do wiatrówek i tematu asg. W poniedziałek nie zajrzałem do karczmy z tego powodu. Trzeba było złożyć sprzęt do całość, bo kumpel zadzwonił, że robimy manewry S&D z użyciem pyro w sobotę. Diana fajnie, że nowy komputerek będzie. Oby Ci służył długo i niezawodnie, a przede wszystkim był cichy. @kowdipapo gratulacje za 5, chyba oboje mam ten sam fart @zeratul, majkel reszta. Hej tam! jesteście żywi? coś ostatnio was nie ma w karczmie. Link to post Share on other sites
Diana Socha 0 Napisano 17 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 hej Himer miło poznac znając moje szczęście do sprzętu oraz moją pracę to komputer zapewne nie będzie służył długo niezawodnie i zapewne nie będzie cichy i co wy tak z tymi ocenami szalejecie ?! nie za dobrze wam ? czy rośnie nam polski geniusz ? Link to post Share on other sites
kopec23 10 Napisano 17 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Witam wszystkich Juggler brawa za wytrwałość ja bym siedział max 20 min i później stwierdził, że olewam sprawe Link to post Share on other sites
Wojciech Kulik 4 Napisano 17 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Wróóóóciłeeeeeeeem... Witaj Himer. Oczywiście gratulacje. Diana, a cóż to za tajemniczy projekt? Link to post Share on other sites
Igoruss 5141 Napisano 17 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Witam wszystkich http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ayu8pd6WjQ-FFM:http://www.sp64.krakow.pl/zdjecia2006/welcome.jpg Ha dziś w końcu w pełni legalnie mogę się napić piwka Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 17 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Cześć wszystkim i każdemu z osobna Ligocki zaliczył glebę podobnie jak 11 innych na halfpipe Tragedyja Link to post Share on other sites
kopec23 10 Napisano 17 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Igoruss - 18? Jeśli tak to najlepszego. Link to post Share on other sites
Wojciech Kulik 4 Napisano 17 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Witam Kopec23 oraz Ciebie, Igorussie. Zawołaj barmana, piwo dla Ciebie na mój koszt Link to post Share on other sites
Gadget 119 Napisano 17 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Dzięki, nie no czemu ją pytasz. dziewczyny mają swoje sekrety. Ja już nie pogram. Po prostu nie mogę funkcjonować normalnie przez senność i zmęczenie. Wróciłem dopiero o 22:30. A wyszedłem z domu o 16. nie mogę się doczekać marca. Kupić nowe gry trzeba Diana, skończ jak najszybciej. Należy Ci się odpoczynek. Chyba nie bierzmowanie dam sobie imię Jarek, bo wszyscy tak do mnie mówią chociaż mam na imię Ireneusz Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 17 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Arggggggggggggggggg ten net Link to post Share on other sites
Gadget 119 Napisano 17 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 O Hookie chyba przypadkiem zrobił double feeda Link to post Share on other sites
Igoruss 5141 Napisano 17 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Igoruss - 18? http://www.4clubbers.com.pl/images/smilies/yes.gif Stawiam wszystkim (pełnoletnim ) http://www.4clubbers.pl/images/smilies/cheers.gif Link to post Share on other sites
Gadget 119 Napisano 17 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 No to najlepszego ingoruss. Moja data to 04.13.2013. Dowodzik i będzie piwko Link to post Share on other sites
Wojciech Kulik 4 Napisano 17 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Igoruss... również wszystkiego najlepszego życzę @Himer - Jarek? A jak masz na drugie? Link to post Share on other sites
Diana Socha 0 Napisano 17 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 @ Igroruss najlepsiejszego @ Wojtek_K -> zaden tajemniczy projekt zagospodarowania terenu osiedlowego w strzegomiu... konkursowy, deadline na 26.02 odpoczne sobie w przyszły weekend spadam w Gorce na ski-tury i imprezke ze znajomymi w Gorczańskiej Chacie a zaraz później zaczynam następny projekt i zajęcia na uczelni pełną parą... @ Himer to do wyrka bo jak na klawiaturze zaśniesz to kiepsko będzie - strasznie kark później boli i zw, grafika ma 92 stopnie, czas zrobić komputrowi sztuczne oddychanie Link to post Share on other sites
kopec23 10 Napisano 17 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 No to panowie i panie mamy drugie srebro na olimpiadzie Link to post Share on other sites
Igoruss 5141 Napisano 17 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Dzięki Co nikt się ze mną nie napije ??? http://www.4clubbers.pl/images/smilies/beer.gif Link to post Share on other sites
Wojciech Kulik 4 Napisano 17 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 @kopec. Czyżby nasza Justyna? @Igoruss. Ja nie mogę Link to post Share on other sites
Recommended Posts