Zeratul 1 Napisano 16 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 sorki za spóźnienie, ale szukam dla siebie wiatrówki i na czas nie spojrzałem zapraszam wszystkich i pozdrawiam Link to post Share on other sites
Eklerek 642 Napisano 16 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Co to ? Już wszyscy śpią ? Nikt nie otworzył karczmy na czas Link to post Share on other sites
kopec23 10 Napisano 16 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Ja też wszystkich witam. Zeratul --> wysłałem ci zaproszenie na Steamie, ale ostatnio gram mało, bo nie mam czasu. Jaką wiatrówkę kupujesz? Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 16 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 zaproszenie żadnego nie widzę co do wiatrówki...wymagania mam dość nietypowe: 1) łoże polimerowe 2) rękojeść z otworem na kciuk (a'la AWM z CS'a jak ktoś kojarzy....a najprościej będzie jak podam przykład: http://www.luftgewehre.org/shop/assets/ ... liteGr.jpg) 3) duża moc (oczywiście - relatywnie ) 4) rozsądna celność 5) jeszcze bardziej rozsądna cena ale, że tych wszystkich wymagań raczej nie da się pogodzić w przedziale nawet do 1000zł to pewnie wezmę starą, sprawdzoną i chyba wszędzie polecaną Slavię 634 podać coś Panom pozdrawiam Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 16 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Będziesz kampił zeratul? Tak w ogóle, to cześć wszystkim. Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 16 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 ASG > wiatrówka Witajcie Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 16 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 ASG > wiatrówka jednoznaczne stwierdzenie czegoś takiego jest błędem... @juggler gdybym chciał kampić to bym poczekał na zmianę ustawy o broni i amunicji + zapisałbym się do jakiegoś kółka łowieckiego + wyrobił sobie zezwolenie i wtedy bym se mógł kupić dowolną broń nieautomatyczną....wybór padł by pewnie na coś jak Remington 700...albo Mosin chociaż wtedy teoretycznie potrzebowałbym broni myśliwskiej...więc Desert albo Winchester.... bo z .700 Nitro Express to bałbym się strzelać pozdrawiam Link to post Share on other sites
kopec23 10 Napisano 16 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Faktycznie nietypowe wymagania, ja tam w domu mam Lidera 44 i na moje rekreacyjne strzelanie wystarcza. Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 16 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 dobra, a co byś chciał widzieć z giwer w strzelnicy w Karczmie, którą może się kiedyś otworzy Link to post Share on other sites
kopec23 10 Napisano 16 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Mi to zasadniczo obojętnie. Jakoś specjalnie wybredny nie jestem Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 16 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Co masz na myśli przez "jednoznaczne"? :> Po prostu zaznaczyłem co mi się bardziej podoba do zabawy w każdej formie i co jest bardziej uniwersalne Poza tym każdą broń ASG niemalże można odpowiednio przerobić tak, by mocą, w granicach rozsądku oczywiście sportowej wiatrówce aż tak nie ustępowała, w drugą stronę jest to cięższy zabieg i nie warty zachodu Jeśli mowa o łowiectwie to wiadomo, że z ASG się niczego nie zrobi. A co nie odpowiada w obecnej ustawie? BTW Mosin jest dozwolony w niektórych wersjach. Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 16 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 dostaniesz sportowego pneumatyka w takim razie dobra Panowie, coś mi nie służy siedzenie dzisiaj i muszę się położyć... napiszę coś jutro... pozdrawiam i branoc....ostatni zamyka Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 16 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 ale szukam dla siebie wiatrówkiMam sztormiak, mogę Ci pożyczyć BTW, sam posiadam chińską za 99zł z militaria PL i jak się założy lunetę, to z 25m w puszkę trafisz Link to post Share on other sites
kopec23 10 Napisano 16 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Na mnie już przyszedł czas, a więc dobranoc wszystkim. Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 16 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Ze 100m w puszkę i to bez lunety da się z przeciętnej broni ASG trafić bez problemu acz może nie będzie to broń za taką cenę Kiedyś pamiętam z wiatrówek była super zabawa Ino śrut względnie drogi Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 16 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Zapraszam tych co się czają, bo pusto tu strasznie. Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 16 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Chyba napiszę reckę lapka, z którego obecnie korzystam Mało znany LG 12.9", a sprzęcik serio super Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 16 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Praca domowa wreszcie odrobiona, czas spać. Nie zamykam Karczmy. Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 17 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Znowu pusto o tej porze Siedzi w ogole ktos jeszcze?? edit [04] W takim razie zamykam C'ya Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 17 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 witam Panowie...nie nie, jeszcze nie jest otwarte informuję tylko (cobyśta się przypadkiem nie martwili), że zrywam się dzisiaj wcześniej, bo coś niekoniecznie się czuję zapraszam wszystkich o 22:00 i pozdrawiam...a wpadnę do Karczmy pewnie jutro dobranoc Link to post Share on other sites
Diana Socha 0 Napisano 17 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 < puk puk > jest tu kto ? Link to post Share on other sites
Wojciech Kulik 4 Napisano 17 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Witam wszystkich panów i panie Link to post Share on other sites
Diana Socha 0 Napisano 17 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 uff.. położyłam męża spać więc możem szaleć Link to post Share on other sites
Wojciech Kulik 4 Napisano 17 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 W takim razie copoznajmy się. Cześć, jestem Wojtek Link to post Share on other sites
Diana Socha 0 Napisano 17 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 miło poznać Diana jestem a tak swoją drogą... Ty jesteś z tych Łazisk w lubelskim :> [edit] no nic, nikt nie chce ze mną rozmawiać.. sama sobie przy tym piwku posiedzę i porozgrzewam kompa Link to post Share on other sites
Recommended Posts