Zeratul 1 Napisano 6 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 i co, może jeszcze oczekuje zwrotu pieniędzynie inaczej nie wiem jak to skomentować...chyba najwłaściwsze będzie: Ja proszę wodę z sokiem żurawinowym .Może trochę rozbudujemy karczmę.Dodamy jakieś ankiety i wgl.Co ty na to Zertaul czekam na rozwinięcie tematu i przedstawienie konkretniejszych koncepcji....no i zamówienie do odebrania przy ladzie pozdrawiam Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 6 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 No wgl trzeba zrobić jakieś rysunki jak wygląda karczma i wgl.Może taki konkurs zrobimy Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 6 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Przekażę info od pewnego znajomego Na początek moja mała inicjatywa > wybić okna w "Karczmie Pod Rozpalonym Radiatorem" a gospodarzy wy****lić na zbity ryj... Czas na rewolucje !!!...spalmy tą budę Teraz zmykam do wyrka, branoc i do jutra Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 6 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 http://pclab.pl/zdjecia/artykuly/vega/reviews/cooling/pasty_x_7/pasta_silver5_02.jpg W końcu "pod radiatorem" Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 6 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Witam towarzyszy A kto pamięta 'stare' czasy powstania Karczmy, nocne siedzenie z Darodaredevilem i wojna z SPAMPOSTem przy okazji której powstało forum Dziadów Spamerskich (bo chyba wtedy ono powstało, jako iz w SPAMposcie troche inne zasady panowały niż MJ z Sevae, Majkelem i chyba Juniorem sobie wymarzyli? Link to post Share on other sites
RAKU 44 25 Napisano 6 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Witam! To ja proponuje zamontować rurę i sprowadzić panienki Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 6 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 "Mój" AZS wygrał z Olsztynem 3:0 Witam! To ja proponuje zamontować rurę i sprowadzić panienki Nie wiem czy to dobry pomysł, bo dużo tu niepełnoletnich , chyba, że tak nieoficjalnie . Link to post Share on other sites
Gadget 119 Napisano 6 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Po proszę szklankę wody. Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 6 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Witam! To ja proponuje zamontować rurę i sprowadzić panienki widać żeś nowy... przeczytaj temat to niejednokrotnie doczytasz się tekstu w stylu "nie robić z Karczmy burdelu" pozdrawiam @Himer do odebrania Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 6 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Ale ruch w Karczmie dzisiaj Ciekawe czy jak zwykle ten ruch zniknie po 23 czy utrzyma sie dluzej.. Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 6 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Ja posiedzę trochę jeszcze,co do ,,modernizacji karczmy'' to ja bym proponował jakieś dobre audio i masa neonów Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 6 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 ja wiem, że zniknę przed 23 coś mnie sen bierze, miałem ciężki tydzień, a przede mną jeszcze gorszy... lecę Panowie, proszę się śmiało produkować jeśli chodzi o rozwój Karczmy, rano wszystko przeczytam tymczasem zrywam się, nie zamykam, bo dużo ludzi (ale to cieszy ) pozdrawiam i dobranoc Link to post Share on other sites
RAKU 44 25 Napisano 6 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 @zeratul To była alternatywa do tych sŁIttaŚNych fotek jugglera bez ciśnień dopiero teraz przejrzałem kilka aktywnych tu osób i stwierdziłem że jednak to zły pomysł Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 6 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Miłego Zeratul Jeszcze tydzien i ferie Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 6 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Jeszcze tydzień i szkoła Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 6 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Nom niestety będzie bolał ten pierwszy dzień w szkole po feriach....Ja tam mam na razie wolne jeszcze przez tydzień-Potem będzie jazda na maxa Link to post Share on other sites
Miron 1 Napisano 6 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 @ 2xup Jeszcze dzień i szkoła !!! Link to post Share on other sites
kopec23 10 Napisano 6 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Ja posiedzę trochę jeszcze,co do ,,modernizacji karczmy'' to ja bym proponował jakieś dobre audio i masa neonów Tu już się różne koncepcje pojawiały np. strzelnica przy Karczmie Link to post Share on other sites
Igoruss 5141 Napisano 6 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Jeszcze tydzien i ferieJeszcze tydzień i po feriach Link to post Share on other sites
Bany_krk 200 Napisano 6 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 jeszcze jeden dzień i egzamin... Link to post Share on other sites
kopec23 10 Napisano 6 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Już tydzień po feriach... Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 6 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Jeszcze tydzien i ferieJeszcze tydzień i po feriach A ja mówie jeszcze tydzień i FERIE.Ja mam trochę inaczej,bo mieszkam za granicą Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 6 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 No można też poligon gdzieś w pobliżu wykołować EDIT: Sorka za 2 posty,nie zauważyłem(cholerny firefox ) Link to post Share on other sites
kopec23 10 Napisano 6 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Ja już mówię wszystkim dobranoc i zwijam się z karczmy, czas odespać ten tydzień. Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 6 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Ja tam wytrwam to pierwszej.... Link to post Share on other sites
Recommended Posts