Skocz do zawartości

"Karczma Pod Rozpalonym Radiatorem" otwarta 22:00-6:00

Recommended Posts

i co, może jeszcze oczekuje zwrotu pieniędzy

nie inaczej :)

nie wiem jak to skomentować...chyba najwłaściwsze będzie: :menda::sciana::P:co::co::co::sciana::evil::?::o:o:o:D:D:):[:sciana::D:):P:P

Ja proszę wodę z sokiem żurawinowym :) .Może trochę rozbudujemy karczmę.Dodamy jakieś ankiety i wgl.Co ty na to Zertaul :)

czekam na rozwinięcie tematu i przedstawienie konkretniejszych koncepcji....no i zamówienie do odebrania przy ladzie ;)

pozdrawiam

Przekażę info od pewnego znajomego :sciana:

Na początek moja mała inicjatywa > wybić okna w "Karczmie Pod Rozpalonym Radiatorem" a gospodarzy wy****lić na zbity ryj...

Czas na rewolucje !!!...spalmy tą budę :P

Teraz zmykam do wyrka, branoc i do jutra :menda::):)

Witam towarzyszy :menda:

A kto pamięta 'stare' czasy powstania Karczmy, nocne siedzenie z Darodaredevilem i wojna z SPAMPOSTem przy okazji której powstało forum Dziadów Spamerskich (bo chyba wtedy ono powstało, jako iz w SPAMposcie troche inne zasady panowały niż MJ z Sevae, Majkelem i chyba Juniorem sobie wymarzyli? :sciana:

Witam!

To ja proponuje zamontować rurę i sprowadzić panienki :menda:

widać żeś nowy...

przeczytaj temat to niejednokrotnie doczytasz się tekstu w stylu "nie robić z Karczmy burdelu"

pozdrawiam

@Himer

do odebrania :sciana:

ja wiem, że zniknę przed 23 :)

coś mnie sen bierze, miałem ciężki tydzień, a przede mną jeszcze gorszy... :menda::sciana::P

lecę Panowie, proszę się śmiało produkować jeśli chodzi o rozwój Karczmy, rano wszystko przeczytam

tymczasem zrywam się, nie zamykam, bo dużo ludzi (ale to cieszy :) )

pozdrawiam i dobranoc

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...