Skocz do zawartości

"Karczma Pod Rozpalonym Radiatorem" otwarta 22:00-6:00

Recommended Posts

Zeratula już nie ma :menda: Nie wiem co robić, oprócz tego, że walczę z moim umysłem o pójście do łóżka.

Słuchajcie idę spać. 20 godzin na nogach. Marzy mi się twardy sen no i piękny oczywiście. Niestety dzisiaj nie zamknę karczmy. Narazie. Wyśpijcie się wszyscy. Zeratul ty też.

Możliwe, mnie się nie chce juz siedzieć :P

Branoc :)

C'ya Guys.

Edit [02]: Tak, jestem uzależniony od muzyki i mógłbym jej słuchać całą noc, ale jutro też jest dzień i trzeba na polibudzie na matmie i fizie przesiedzieć, więc w końcu idę spać :)

:menda:

Dzisiaj znowu trochę wcześnie. Przewracam kartkę na "otwarte"

Kieliszki, kufle i szklanki już czekają wypolerowane. Zapraszam wszystkich bezsennych benchmarkowców do pogawędki i wypicia jakiegoś trunku :menda: Może uda mi się jeszcze pograć w vegasa 2. Bo coś mnie wywalało z serwera :P Michał i Zeratul pewnie pykają w nowe call of duty. Niedługo do was dołączę :sciana:

z całym Himer szacunkiem, ale coś się chyba zbyt pewnie czujesz w Karczmie...to, że ja jako viceGospodarz (chociaż właściwie pełnoprawny, bo Gospodarz prawie tu nie zagląda) otworzyłem wczoraj wcześniej, nie znaczy że Ty też możesz :P każdy ma prawo tutaj wejść po 22:00, ale wcześniej - tylko wybrani :[ a Ty, jako że jesteś jak na razie stałym klientem - zapewne niedługo będziesz się do wybrańców zaliczał :sciana:

tak właściwie to nic się oczywiście nie stało, ale uwagę musiałem Ci zwrócić bo zechcesz mnie i Aja wygryźć z interesu :evil:

o właśnie...skąd masz kluczyki :) :>

ale skoro już otwarte to zapraszam serdecznie :D

aha...za barem też stać nie możesz, bo zatrudniać można ludzi od 16 roku życia, ale nie jestem pewien czy w barach itp. nie od 18... :P

pozdrawiam i jeszcze raz zapraszam

EDIT

Jolkę + parasolkę :?:

dzisiaj 2 na koszt firmy, gdyż wczoraj nie zostało zamówienie zrealizowane :)

@zeratul

nie uwierzysz, jakiś świr mi przysłał rachunek ze sklepu :menda:

i co, może jeszcze oczekuje zwrotu pieniędzy :sciana: :sciana: :P:)

Dzisiaj znowu trochę wcześnie. Przewracam kartkę na "otwarte"

Ktoś tu liczy na bana za robienie się gospodarzem, ogólnie pojętą swawolę oraz SPAM, robienie "dymu", pisanie pod wpływem alkocholu i oszczerstwa... :menda::)

Michał i Zeratul pewnie pykają w nowe call of duty.

Niestety byłem dzisiaj na nartach w górach i nie zdążyłem sobie pograć i dobić do upragnionego 70lvl... :sciana:

No nic, ja już zmykam do wyrka, branoc :P

Michał i Zeratul pewnie pykają w nowe call of duty. Niedługo do was dołączę :menda:

Michał już za siebie odpowiedział, ja natomiast powiem, że mi oryginał nie doszedł :sciana: pewnie będzie w poniedziałek

@Himer

doceniam oczywiście Twoje chęci, ale porządek jakiś musi być :P

pozdrawiam

Sugerując się odpowiedzią michała chyba mnie tu nie chcecie :menda:

spoko, znam go trochę dłużej i nie tylko od strony BMK, więc wiem, że to co napisał to raczej żart (on mimo wszystko jest nieobliczalny :sciana: )

@juggler

nie wiem czy to dobry pomysł, bo co niektórzy mogą być oburzeni że tak nisko i w ogóle jakimi kryteriami się kierowano itp....ale mogę zacząć:

1) darek11

2) zeratul

3) kowdipapo

Moderatorów w hierarchi nie uwzględniamy, gdyż to grupa specjalna i Karczmie - z lekka VIPowa (podobnie Admini i Redaktorzy)

dalej nie wiem :P

pozdrawiam

EDIT

@Michał

zanieś (chyba wiesz gdzie) herbatniki maślane i rumianek, bo wczoraj nie było komu podać :)

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...