kowdipapo 42 Napisano 5 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Zeratul, nawet nie o lvl chodzi bo źle mi nie idzie. Lata uzależnienia od csa swoje robią Po prostu tak jakoś średnio mi sie podoba. W ogole za COD'ami nie przepadam. Link to post Share on other sites
Gadget 119 Napisano 5 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Zeratula już nie ma Nie wiem co robić, oprócz tego, że walczę z moim umysłem o pójście do łóżka. Słuchajcie idę spać. 20 godzin na nogach. Marzy mi się twardy sen no i piękny oczywiście. Niestety dzisiaj nie zamknę karczmy. Narazie. Wyśpijcie się wszyscy. Zeratul ty też. Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 5 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 jak nie ma.... ja, podobnie jak Ajo nie mam w zwyczaju wychodzenia bez pożegnania no ale teraz właśnie się żegnam i idę wyrko odwiedzić miłej debaty nt. gier, pozdrawiam i branoc Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 6 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Ja tam jeszcze posiedze do drugiej(jak dam rade ).Coś mi sie wydaje że to ja zamkne Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 6 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Możliwe, mnie się nie chce juz siedzieć Branoc C'ya Guys. Edit [02]: Tak, jestem uzależniony od muzyki i mógłbym jej słuchać całą noc, ale jutro też jest dzień i trzeba na polibudzie na matmie i fizie przesiedzieć, więc w końcu idę spać Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 6 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 No dobra panowie.Mam zaszczyt zamknąć Karczmę jako ostatni .Niech wszyscy dobrze kimają,a ja idę na wymarzony spoczynek Link to post Share on other sites
RAKU 44 25 Napisano 6 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Dla pewności ja domknę Link to post Share on other sites
Gadget 119 Napisano 6 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Dzisiaj znowu trochę wcześnie. Przewracam kartkę na "otwarte" Kieliszki, kufle i szklanki już czekają wypolerowane. Zapraszam wszystkich bezsennych benchmarkowców do pogawędki i wypicia jakiegoś trunku Może uda mi się jeszcze pograć w vegasa 2. Bo coś mnie wywalało z serwera Michał i Zeratul pewnie pykają w nowe call of duty. Niedługo do was dołączę Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 6 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 z całym Himer szacunkiem, ale coś się chyba zbyt pewnie czujesz w Karczmie...to, że ja jako viceGospodarz (chociaż właściwie pełnoprawny, bo Gospodarz prawie tu nie zagląda) otworzyłem wczoraj wcześniej, nie znaczy że Ty też możesz każdy ma prawo tutaj wejść po 22:00, ale wcześniej - tylko wybrani a Ty, jako że jesteś jak na razie stałym klientem - zapewne niedługo będziesz się do wybrańców zaliczał tak właściwie to nic się oczywiście nie stało, ale uwagę musiałem Ci zwrócić bo zechcesz mnie i Aja wygryźć z interesu o właśnie...skąd masz kluczyki :> ale skoro już otwarte to zapraszam serdecznie aha...za barem też stać nie możesz, bo zatrudniać można ludzi od 16 roku życia, ale nie jestem pewien czy w barach itp. nie od 18... pozdrawiam i jeszcze raz zapraszam EDIT Jolkę + parasolkę dzisiaj 2 na koszt firmy, gdyż wczoraj nie zostało zamówienie zrealizowane @zeratul nie uwierzysz, jakiś świr mi przysłał rachunek ze sklepu i co, może jeszcze oczekuje zwrotu pieniędzy :sciana: Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 6 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Dzisiaj znowu trochę wcześnie. Przewracam kartkę na "otwarte"Ktoś tu liczy na bana za robienie się gospodarzem, ogólnie pojętą swawolę oraz SPAM, robienie "dymu", pisanie pod wpływem alkocholu i oszczerstwa... Michał i Zeratul pewnie pykają w nowe call of duty.Niestety byłem dzisiaj na nartach w górach i nie zdążyłem sobie pograć i dobić do upragnionego 70lvl... No nic, ja już zmykam do wyrka, branoc Link to post Share on other sites
Gadget 119 Napisano 6 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Jak zwykle nikt nie docenia moich chęci :oops: Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 6 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 To ja witam w regulaminowym czasie Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 6 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Michał i Zeratul pewnie pykają w nowe call of duty. Niedługo do was dołączę Michał już za siebie odpowiedział, ja natomiast powiem, że mi oryginał nie doszedł pewnie będzie w poniedziałek @Himer doceniam oczywiście Twoje chęci, ale porządek jakiś musi być pozdrawiam Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 6 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 A może by zrobić spis ludności Karczmy i ustalić hierarchię Link to post Share on other sites
Gadget 119 Napisano 6 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Sugerując się odpowiedzią michała chyba mnie tu nie chcecie Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 6 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Ja będę kelnerem zanoszącym zamówienia na wynos dla coniektórych Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 6 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Sugerując się odpowiedzią michała chyba mnie tu nie chcecie spoko, znam go trochę dłużej i nie tylko od strony BMK, więc wiem, że to co napisał to raczej żart (on mimo wszystko jest nieobliczalny ) @juggler nie wiem czy to dobry pomysł, bo co niektórzy mogą być oburzeni że tak nisko i w ogóle jakimi kryteriami się kierowano itp....ale mogę zacząć: 1) darek11 2) zeratul 3) kowdipapo Moderatorów w hierarchi nie uwzględniamy, gdyż to grupa specjalna i Karczmie - z lekka VIPowa (podobnie Admini i Redaktorzy) dalej nie wiem pozdrawiam EDIT @Michał zanieś (chyba wiesz gdzie) herbatniki maślane i rumianek, bo wczoraj nie było komu podać Link to post Share on other sites
Gadget 119 Napisano 6 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Idę pykać w vegasa. W końcu nie jestem tu potrzebny. Karczmy też nie zamknę, bo nie jestem z obowiązany. Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 6 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Jak to nie wiesz Przecież jednego dnia tylko ja napisałem posta w karczmie, więc jestem honorowym klientem Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 6 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 nie można zapominać o osobie, której na BMK szybko nie zobaczymy, a regularnie odwiedzała Mordor i odzyskała skradziony przez bacytracynę trunek pozdrawiam Link to post Share on other sites
kopec23 10 Napisano 6 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Witam A ja na jaką "rangę" w karczmie mógłbym liczyć, bo już stary wyga tutaj jestem, bo pierwszy raz karczmę odwiedziłem 11 sierpnia (specjalnie to sprawdziłem) Link to post Share on other sites
cyrix 0 Napisano 6 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 dzisiaj 2 na koszt firmy, gdyż wczoraj nie zostało zamówienie zrealizowanedięks i co, może jeszcze oczekuje zwrotu pieniędzynie inaczej Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 6 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Ja proszę wodę z sokiem żurawinowym .Może trochę rozbudujemy karczmę.Dodamy jakieś ankiety i wgl.Co ty na to Zertaul Link to post Share on other sites
JoHnNy08PL 184 Napisano 6 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Taaa i pomalujemy ściany!! Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 6 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Będziemy dodawać sŁIttaŚNe foTkI dO kARcZmY Link to post Share on other sites
Recommended Posts