Skocz do zawartości

"Karczma Pod Rozpalonym Radiatorem" otwarta 22:00-6:00

Recommended Posts

Farciarze graja sobie w mw2. Ja nie mam w co. Mam rozterki na temat wyboru. Wyciskać z grafy ile się da, albo kupić MW2 i odlożyć na BF'a. Jeszcze leży u mnie Gf8500GT, ale do niczego się nie nada. Zdechł. Niebieskie paski brak wykrycia i złe rysowanie. Nieważne. Nie wiem już co robić. Dobra ja się idę zagłębić dalej w moje anime.

EDIT 23:01: Nie mogę przestać myśleć... Ciągle cos mi się nasuwa. Nie mogę się oderwać od kompa(oglądam). Może mi doradzicie co zrobić? Podrasować radeona? Czy narazie grać na takim? Już nie będę robił kolejnego tematu. Po co? Od tego jest karczma! I kumple z benchmarka! :menda:

nie wiem co Ty chcesz od tego Radeona...super karta

nie masz jej co wymieniać przynajmniej do premiery GT300 / radka 6 bo wtedy wszystko potanieje...tylko będziesz musiał proca zakręcić :menda:

a co do MW2...są pewne sposoby, żeby nie grać na oryginale :) ja osobiście ten sposób praktykuję, ale chyba w poniedziałek (albo jakimś cudem jutro) dojdzie mi oryginał...

jak będzie kowdipapo to niech da znać czy u niego chodzi i jak będziesz Himer zainteresowany to zapodasz PW do kowdipapo....

przynajmniej będziesz wiedział czy warto kupić MW2 czy jednak zbierać na BF'a...

bo na "piracie" jest dużo cheaterów no i dość często wywala z serwera...na oryginale wszelkie w/w zjawiska są zredukowane, więc jak chce się grać na poważnie to na piracie za długo się nie pojedzie...

pozdrawiam

Raczej wolałbym na poważnie. Nie jestem pro. Już dawno nie grałem w shootery. Trochę ciężko będzie. chyba kupię. Jeszcze tylko nowa podkładka się przyda. Oczywiście rozważam możliwość kupna accelero L2, bo mój fabryczny cooler to zaledwie maluśki kawałek aluminium. Wydatek 62 zł myślę, że się opłaca i pozwoli nawet na małe o/c.

to ten cooler: http://www.cooling.pl/arctic-cooling-ac ... 51673.html

Może go kupię, bo niestety fabryczny jest gorszy od mojej suszarki do włosów.

Witam

poproszę mleko bezalkoholowe :menda:

Jeszcze troche i mnie dogonisz

6.44posta per day

Ty w sumie napisales 707 postów włącznie z tymi nieliczonymi w dziale "Na luzie"

Ja: 2047

gdzie Wy to patrzycie ???

czy to jest w "wyszukaj posty użytkownika" i na samym dole "Wyszukiwarka znalazła xx wyniki (ów)" :)

Zeratul, jestem, ale nie sprawdzałem czy działa ten sposob z zapraszaniem jeszcze. Ale jakoś niespecjalnie mnie kręci to MW2. Oryginala kupowac nie bede, a na piracie za duzo cheaterów. Oszczędze sobie kase to moze w koncu w PC zainwestuje i skusze sie na BF BadCompany2 :menda:

siemka cyrix, coś podać :)

nie chodzi mi Ajo o zapraszanie, tylko czy w ogóle reszta abla :)

to jest generalnie druga gra, w którą gram przez neta, więc nie mam porównania do innego multi, ale MW2 jest imo zaje :menda:

pozdrawiam

Ciągle mnie zachęcasz do kupna :menda: Chyba zrezygnuję na razie z tego chłodzenia. Trudno. Może rzeczywiście lepiej poczekać i kupić nową grafikę? W BF'a jakoś się pogra. W MW2 tez nie będzie problemu. Świetna optymalizacja.

Jolkę + parasolkę :)

zechce Pan jaśniej się wysłowić :menda:

Ja obiecywać nie musiałem :)

w CS:S grasz przez Steama, więc masz oryginała...wobec tego przypuszczam, że jak byś chciał pograć więcej / systematyczniej w MW2 to i tak byś kupił oryginał, a pirat tylko gwoli spradzenia czy chodzi / działa / czy się opłaca

poza tym jako stały bywalec Karczmy, masz u viceGospodarza pewne specjalne względy :P

pozdrawiam

CS:S to jedyna gra w jaką gram obecnie, no poza tym MW2, ale że niespecjalnie mi sie podoba to grac ani kupowac zamiaru nie mam. Miałem kupić L4D2 ale jakos tak wyszlo ze nie mam oryginala ani pirata. W ogole mało gram od pewnego czasu.

masz u viceGospodarza

Na pewno nie na mnie padło. Nie mam umysłu ze stali :menda: Grę w nast. tygodniu kupię. Jak wyjdzie fermi to pomyślę dopiero o przyszłości mojego radeona. Jutro znowu anime oglądam. Czemu to jest takie fajne?

@Ajo

co Ci się w MW2 nie podoba :menda: tak jak mówił Michał - nie można się zniechęcać, bo na początku nie masz ani jakiś mega wypaśnych perków ani giwer ani dodatków do broni, ale to się zmienia z czasem....prawdziwa poezja jest IMO od 48 levelu, kiedy odblokowywana jest najlepsza broń szturmowa na średnio-duże mapy...bo na małe i średnio małe to najlepszy Kałach + granatnik (n00Btuba jak woli Michał), a na duże to jakaś snajpa...

pozdrawiam

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...