Gadget 119 Napisano 4 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Zapewne. Nick dużo Ci zostało? Życzę ci, żebyś szybko skończył. BTW zamawiasz jakiś trunek? @kowdipapo Dobranoc Link to post Share on other sites
_nick_ 19 Napisano 4 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 projekt robimy w kilka osób w c++ pod system QNX Momentix - system czasu rzeczywistego. Jeszcze tylko jeden plik się nie kompiluje ale kod wygląda dobrze.. Link to post Share on other sites
Gadget 119 Napisano 4 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Okej, mniej więcej łapię, ale programistą nie jestem. Miałem styczność z c++ przy poprawianiu kodu exe. Link to post Share on other sites
_nick_ 19 Napisano 4 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 A napijmy się piwka ... o widzę, że kolega niepełnoletni to piwa nie dam Link to post Share on other sites
Gadget 119 Napisano 4 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 to ja tobie poleję, czuję się zobowiązany jako młody barman EDYTA: U mnie na osiedlu już nie ma żywej duszy. Na forum chyba także. Mi się spać nie chce. Komp cichutko pracuje tylko jak włączy się barracuda 7200.10 to mam przysłowionego "wibratora" z komputera. Link to post Share on other sites
_nick_ 19 Napisano 5 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 zamontuj dysk na gumkach to już nie będzie hałasował Link to post Share on other sites
Gadget 119 Napisano 5 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Nick wróciłeś, ciekawe na jak długo. Czytam sobie benchmarka, bo mi się nudzi. Zobaczę, bardziej chciałbym zmienić dysk. Mam barracude 7200.11 i ta chodzi bardzo elegancko. w ogołe jej nie słychać, tylko skrobanie jak działa. Link to post Share on other sites
_nick_ 19 Napisano 5 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 uwierz mi każdy dysk 7200 rpm tak wibruje Link to post Share on other sites
Gadget 119 Napisano 5 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 No seria jedenasta to jakiś wyjątek. W ogóle nie słychać obrotów silnika. Spod biurka dziesiątkę troszkę słychać w tej chwili. Ile czasu już minęło? Pewnie sporo. Ja ciągle na nogach Link to post Share on other sites
_nick_ 19 Napisano 5 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 jest jeszcze wcześnie Ostatnio projekt z assemblera kończyłem o 5 rano. Link to post Share on other sites
Gadget 119 Napisano 5 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Pewnie chodzisz "nakręcony" Mam nadzieję, że kiedyś się wyśpisz. Link to post Share on other sites
_nick_ 19 Napisano 5 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 nie no dzisiaj długo nie będę siedział raczej. Link to post Share on other sites
Gadget 119 Napisano 5 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Oby, ja mam teleferie tak więc posiedzę dzisiaj do 6. Potem pójdę w "kimę" Pewnie nie zasnę przez światło. Chociaż pewnie będzie jeszcze ciemno. Zima jest. EDIT 1 53 HRS: Veoh najgorszy serwis z filmami na świecie. Jak można mieć tak zmulone serwery, żeby ściągnąć 20 mb w 4 godziny? Do 6 rano jeszcze 4 godziny i 5 minut. Nastawię minutnik Edit 2 53 HRS: Mogę powiedzieć, że zostały 3 godziny do zamknięcia. zpatchowałem crysisa do wersji 1.2.1 Normalnie wypas. Mogę grac na wysokich na HD 4850. Niedługo wezmę się za nią. Forum "umarło" Chyba jestem w tej chwili jedynym online. Zeratul dzisiaj ja zamknę karczmę Regulaminowo o 6. edit 6:00 zamykam i odwracam kartkę na zamknięte. Idę spać. Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 5 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 coby potem nie zapomnieć to otworzę dzisiaj nieco wcześniej i na dobry początek... http://img31.imageshack.us/img31/2034/clipboard01prn.th.png pozdrawiam i zapraszam do Karczmy, a ja biorę browarka w łapkę i idę obejrzeć DBZ EDIT @Himer sorki za ton mojej wypowiedzi, ale jakim prawem okrzyknąłeś się barmanem :> Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 5 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Coś wcześnie otwierasz Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 5 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Witam! Ja tylko na chwilę, bo nie mam siły siedzieć. Przekroczyłem dzisiaj 3.00 post dziennie , a napisałem ze 40 Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 5 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Jeszcze troche i mnie dogonisz 6.44posta per day Ty w sumie napisales 707 postów włącznie z tymi nieliczonymi w dziale "Na luzie" Ja: 2047 Link to post Share on other sites
Gadget 119 Napisano 5 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Cześć zeratul. Nie okrzyknąłem się barmanem. Przybrałem tę nazwę chwilowo jako, że nikogo nie było Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 5 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 O i jeszcze pochwała przed chwilą weszła. Link to post Share on other sites
JoHnNy08PL 184 Napisano 5 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Skąd masz aima??? A co do tego barmana Himera to wczoraj ładnie zamknął karczmę bo by łobuzy powykradali trunki, więc może być, bo gospodarz wyszedł i nie zamknął a on do późna siedzi i sam musi lać Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 5 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 To przecież powszechnie wiadomo, że zeratul gra na hackach... komu by się chciało przechodzić 10 prestiży Link to post Share on other sites
Gadget 119 Napisano 5 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Nie no dzisiaj nie dam już rady tak długo. W tej chwili marzy mi się wygodne łóżko i twardy sen W nast. tygodniu tez tak zrobię. Sobie nie polałem. Nie mogę :oops: komu by się chciało przechodzić 10 prestiży Mi. Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 5 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Do jutra, Panowie (może i Panie ) Poczytam sobie nowe wydanie KS Gry. Link to post Share on other sites
Gadget 119 Napisano 5 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Narazie, miłej lektury. Spać mi się chce już w tej chwili liczę 18 godzinę na nogach. Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 5 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Skąd masz aima??? stawiam, że pytanie było do mnie powiem tak...25 fragów jest IMO wykonywalne przy kampieniu przy 5 śmierciach....ale 44:3 już nie, przynajmniej ja bez dowodu w to nie uwieżę owszem, raz (na prawdę nie wiem jakim cudem) zdarzyło mi się zrobić na Derailu 34:3, ale to jeden raz... no i na koniec powiem jedno: jeśli Michał zechce napisać szczerze to napisze, że nie używam ani aima ani wh, a na killcamie jest to prawie zawsze (zwłaszcza aim) widoczne, a Michała nie raz fragowałem jeśli masz do mnie żal o to, że posądzam Cię o aima, to sorki, ale na podstawie tego co gram i widziałem wiem, że jest to niewykonalne...chociaż jak obejrzałem ten filmik (http://www.youtube.com/watch?v=M_fKYKsz ... r_embedded) to zacząłem się zastanawiać, ale bez kilku killcamów i filmiku z rozgrywki nie uwierzę aimem i wh się nie shańbię, bo wiem co czują gracze fragowani przez takich drani... a co do hacka...czemu nie pozdrawiam Link to post Share on other sites
Recommended Posts