Skocz do zawartości

"Karczma Pod Rozpalonym Radiatorem" otwarta 22:00-6:00

Recommended Posts

Wytrzymaj, mi się jakoś udało. Kurde szkoda, że juz więcej epizodów nie ma. Fajne anime. Muszę sobie obejrzec inne, ale to było wypaśne. Kowidapo, no w końcu piątek jest jutro :P

EDIT 2326HRS: Jest tu żywa dusza?

obejrzyj Dragon Balla, całą sagę (Dragon Ball, Dragon Ball Z, Dragon Ball GT), to tylko ~600 odcinków po ~19 minut :P

raz szło mi lepiej raz gorzej, ale na Afghanie na ogół jestem niezły, na mapę zesłałem jednego Pave Lowa, 2 Predatory i nie wiem ile UAV :P

http://img189.imageshack.us/img189/8072/ohyeah.th.png

pozdrawiam

ja Ci nic nie podpowiem, decyzja należy do Ciebie ;)

MW2 jest świetne na multi, przynajmniej dla mnie (wcześniej miałem styczność tylko z CS'em), więc jakoś nie bardzo mam doświadczenie na multi jeśli chodzi o kontrowersje...

gra się po prostu zaje :P

tymczasem BF...2 miesiące i zapowiada się ciekawie, ale co z niego wyjdzie - nie wiadomo :pajac:

co do Dragon Balla...on szybko się ogląda dość :P

dobra, ja lecę...stawiam że Ajo się znowu zasłuchał, ale być może się opamięta i wpadnie się pożegnać

ale jakbyś Himer (to się tyczy też innych, którzy tu zawitają) wychodził i nie było nikogo w środku to przewróć kartkę w oknie na "Zamknięte" :cry:

pozdrawiam wszystkich i udaję się odwiedzić wyro

branoc

Juz mi powiedzial ze za darmo wysle :P

A obecnie mam pozyczone od kumpla Audigy SE no i integre na K8NE, 8 kanałową! :P

A że w kincu oddac bede musiał te pozyczoną to okazji szukam, a że wymagający nie jestem i sprzetu jakigos mega tez nie mam to wystarczy mysle ta od Torture ;)

W takim razie kupuj. Nie widzę innej alternatywy. A integry i tak nie są najlepsze. Choć nie mam porównania, bo sam ją posiadam. Do tego sześcioletnie głośniki 2.1 creative inspire.

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...