KuliG 1 Napisano 3 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 ale o co chodzi: czy toalety sa gotowe na euro 2012? Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 3 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Mam manie na anime w moim podpisie jest link co Cię może zainteresować Link to post Share on other sites
Gadget 119 Napisano 3 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 z początku nie zrozumiałem, tak są prawie gotowe wykonane z gliny. Sam tusk zapłacił za nie 2 grosze za 0.1% sztuki Jak coś to już idę spać. Oczy aż proszą się o zamknięcie powiek. Pieką ułłaa. Dobranoc. BTW oglądacie jakieś seriale? Jeszcze raz dobranoc. Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 3 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 BTW oglądacie jakieś seriale? regularnie jak wyjdzie nowy odcinek DB Kai...a tak to po raz któryś resztę serii Dragon Balla pozdrawiam Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 3 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Yo! Dlaczego Andrzej Michalski pojawił się w tabelce z punktami na głównej? Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 3 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 siemka Hookie, co dla Ciebie Dlaczego Andrzej Michalski pojawił się w tabelce z punktami na głównej? a dlaczego miało by go tam nie być pozdrawiam Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 3 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Hejo Nigdy go tam nie było Tam są użytkownicy a nie redaktorzy Dla mnieeeee... Malibu z mlekiem Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 3 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Nigdy go tam nie było od kiedy pamiętam (a jestem na BMK troszku dłużej ) - zawsze tam był, pisał masę news'ów i genialne mini-recki Tam są użytkownicy a nie redaktorzy zauważ, że nie jest on Redaktorem...http://www.benchmark.pl/uzytkownik/Andr ... i-254.html Dla mnieeeee... Malibu z mlekiem stoi na ladzie gotowe do odebrania pozdrawiam Link to post Share on other sites
cyrix 0 Napisano 3 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Cześć co słychać //edyta musiała pójść dla dobra kilku osób Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 3 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Pisał, ale jako redaktor a ich w tej tabelce nigdy nie było :> Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 3 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Cześć co słychać //edyta musiała pójść dla dobra kilku osób Zdrowie szczęśliwie odnalezionego człeka mości Karczmowicze Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 3 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Pisał, ale jako redaktor a ich w tej tabelce nigdy nie było :> ale on nie jest Redaktorem...to "zwykły" zaawansowany pozdrawiam Link to post Share on other sites
cyrix 0 Napisano 4 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 muszę spadać, nara Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 4 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 naracha Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 4 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 dobra, na mnie też już czas tak się zastanawiam gdzie jest Ajo, bo zwykle o tej porze już go nie ma, a nie wychodzi bez pożegnania... jak coś to klucze ma, a ja wychodząc zamknę i pożegnam Was, pożyczę dobrej nocy i odwrócę kartkę w oknie na "Zamknięte"... Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 4 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Przepraszam, ze wczoraj tak nagle zniknałem ale pochłonęła mnie muzyka do tego stopnia że potem tylko wylaczylem kompa i spac poszedłem Otwarte, zapraszam Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 4 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Siemka Dokończę wczorajszą dyskusję Dlaczego Andrzej Michalski pojawił się w tabelce z punktami na głównej? Od bodajże wakacji tego roku Andrzej chyba został przyjęty do redakcji, więc zniknął z tej tabelki Ostatnio wrócił do statusu zaawansowany, dlatego pojawił się w tej tabelce Ale czym ta zmiana została spowodowana wie tylko sam Andrzej i redakcja Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 4 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 witam wszystkich, przepraszam za lekki poślizg, ale musiałem swoje "papiery" (albo jak kto woli - doki) ogarnąć witam wszystkich i zapraszam @Michał miałeś coś tu zapodać.... pozdrawiam Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 4 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Musiałbym wgrać screeny na serwer, a mi się teraz nie chce Teraz tylko o jednej akcji Na terminalu z granatnika zabiłem pod rząd dwa razy po dwóch ludzi w ciągu 5s Link to post Share on other sites
Gadget 119 Napisano 4 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Cześć zeratul. Może nie długo mi uda się coś zapodać. Teraz zagłębiłem się w moje anime i je przeżywam. Ja nie moge. Dlaczego to jest fajne aż pomyśleć, że za tydzień wracam do budy. Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 4 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 heh...za tydzień mi się ferie zaczynają a tymczasem idę zobaczyć ile warte jest nowe AvP...co prawda to tylko demo, ale na powrót do dość zamierzchłych czasów kiedy nie grałem w MW2 - całkiem niezłe pozdrawiam Link to post Share on other sites
_nick_ 19 Napisano 4 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 hmm Z Andrzejem to ciekawe, bo przedtem miał status redaktor, a teraz zaawansowany.... czyżby degradacja? Link to post Share on other sites
Junior 2 Napisano 4 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Dobranoc! raczej nie został skreślony z listy redaktorskiej... Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 4 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 to demo to tylko multi ma....myślałem, że będzie chociaż kawałek kampanii.... idę pograć w coś innego pozdrawiam Link to post Share on other sites
Gadget 119 Napisano 4 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Kurde nie mogę znaleźć 12 epizodu. Szkoda, że w demku nie ma kampanii. Nie mogę się doczekac nowego BF'a Link to post Share on other sites
Recommended Posts