kowdipapo 42 Napisano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 A Ty nie startujesz, Zeratul? Z tego co pamiętam to jeszcze kilka osob mialo w sygnaturkach, zeby glosować na Ciebie Ja tam nie wiem na kogo bede glosować, ale wiem, ze Hookie bedzie mial duzo glosów z powodu uzależnienia od pisania newsów Ciekawe, czy w ogole jeszcze te USB 9 bedzie, bo coś dłuuugo juz go nie ma. Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 1 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Nie wiem czy będę miał, bo ostatnio nie piszę, a bez tego.. Za wyjątkiem paru użytkowników wątpie, aby ktoś wiedział, że te niusy pisałem Skoro tyle czekamy powinien być budżet większy Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 1 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 W sumie możnaby spróbować pospamować skrzynkę Tomka Stillera w tej sprawie to może się coś dowiemy Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 1 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 No to czas na krotka drzemke i do szkoły... C'ya Nienawidzęponiedziałków Edit: Sorry za double, zmęczony jestem i nie zauwazylem ze nikt nic nie napisał... Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 1 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Karczmę uważam za otwartą! Zapraszam wszystkich Link to post Share on other sites
Wojciech Kulik 4 Napisano 1 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Witam wszystkich. I kolejny dzień mniej do ferii Co tam w Karczmie słychować? Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 1 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Czekamy na zeratula... to może trochę potrwać, bo on gra w Zombie Bowl-o-Rama Demo Link to post Share on other sites
Wojciech Kulik 4 Napisano 1 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Aaaaaa. A co u Ciebie słychać Michale? Link to post Share on other sites
cyrix 0 Napisano 1 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 P.S. Myślicie że warto dowartościować zupkę sosem sojowym (wszystko przez ten je ny okres)pomysły ? Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 1 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 TO MW2 troche takie dziwne. Zupełnie inaczej sie gra niz w CSa i musze sie przestawić Majkel, w jakim trybie gry najczesciej grasz> Link to post Share on other sites
gogo3000 136 Napisano 1 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 witam wszyskich.... znacie jakieś ciekawe filmy?? Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 1 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 A jaki gatunek preferujesz? Link to post Share on other sites
gogo3000 136 Napisano 1 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 akcja triler komedia.... Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 1 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 A co u Ciebie słychać Michale?To zależy gdzie się ucho przyłoży Majkel, w jakim trybie gry najczesciej grasz>Dotychczas grałem w TDM, ostatnio Wojna Lądowa ze względu na większą liczbę graczy No a w klanie to głównie Znajdź i Zniszcz (S&D) TO MW2 troche takie dziwne. Zupełnie inaczej sie gra niz w CSa i musze sie przestawić Zasada jest taka - na początku się nie poddawać, nie masz wtedy jeszcze dużego skilla, a poza tym większość broni, perków i dodatków do broni masz poblokowane, a to jest duże utrudnienie Zobaczysz... pograsz tydzień/dwa i zacznie się grać coraz lepiej Link to post Share on other sites
Pakryszkin 0 Napisano 1 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Znam stronę z zarąbistymi recenzjami największych kaszan jakie kiedykolwiek powstały na konsole od lat 70 do lat 90. Można się pośmiać i odreagować, szczególnie po ciężkim dniu w pracy/szkole http://www.cinemassacre.com/new/?page_id=13 Ostrzegam przed nadmierną ilością "Faków" Link to post Share on other sites
Igoruss 5141 Napisano 1 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 http://helpc.eu/images/smilies/GG%203D/heej.gif A tak zostając przy fps to słyszeliście o takiej grze MAG na ps3 ?? multi na 128 vs 128 graczy .... http://www.4clubbers.pl/images/smilies/surprise.gif Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 1 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 multi na 128 vs 128 graczy .... ImageMam nadzieję, że będą dedykowane serwery Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 1 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Majkel, biegam glownie z jakastam snajperka i ostatnio z jakas maszynówka i mam 11 poziom, czy co to tam jest Btw. Rozni sie czyms oryginal od wersji zero gear demo? Chodzi mi o system gry i takie tam. Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 1 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 witam wszystkich, miałem problem trochę z wejściem na BMK, ale jestem oryginał i zero gear demo raczej się nie różni, ale z oryginału raczej Cię z serwa nie wykopie co do broni...polecam Vector'a na początku, potem trochę z M4, na niektórych mapach snajpa (ale od WA2000, bo 2 wcześniejsze mają straszny odrzut) a od 48 levelu...na ogół trzeba chyba ACR'a wybierać ) na ogół, bo ja na bardziej zamkniętych mapach wybieram Kałacha...jest super, tylko trza odpowiednie perki, ale to do każdego zestawu giwer trza coś dobrać no ale niestety na mnie już czas, jutro będę pewnie dłużej, bo gegrę będę miał na głowie pozdrawiam i dobranoc, miłego multi Link to post Share on other sites
Dawid_S 54 Napisano 1 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Witam! Na starcie taka mała reklama - http://glogowskieradio.pl/ - naprawdę fajne radio Zapraszam do sluchania Link to post Share on other sites
Bany_krk 200 Napisano 1 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Link to post Share on other sites
raflo87 1 Napisano 1 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Ja tam gram FEAR , nie multi ale Lan , 5,6 osób , zbiórka z kompami, piwko i hihi haha Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 1 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Witam wszystkich! Wiedźmin - bardzo wciągająca polska produkcja Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 1 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Czesc Juggler. Na mnie juz pora, 'branoc. Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 1 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Jeszcze chwilę posiedzę i popilnuję lokalu. EDIT [00]: Lecę odnowić siły (spać) Nie zamykam, bo Andrzej pewni jeszcze wpadnie. Link to post Share on other sites
Recommended Posts