DoberMan 29 Napisano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 to moj ulubiony serwer: ktos z Was moze gra w te sama gre? Link to post Share on other sites
Junior 2 Napisano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 zagraj sobie w grę Dekaron jest o wiele lepsza niż L2 pzdr ! Link to post Share on other sites
ZombaL 7 Napisano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Ja gram L2 juz jakies z 5 lat bodajze ;] Link to post Share on other sites
DoberMan 29 Napisano 6 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Ja gram L2 juz jakies z 5 lat bodajze ;] oo! jaki serw ?jaka postac?mzoe na nightmare pograsz?klan benchmark.pl zrobimy hehe Link to post Share on other sites
ZombaL 7 Napisano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Gralem na http://l2-gof.pl/ ostatnio zdecydowalismy, ze pasuje zrobic wipe-a za duzo wszystkiego ludzie maja juz itd. i teraz 15 sierpia ma ruszyc od nowa server, i sam zastanawiam sie czy grac. A gralem Prophetem kupe czasu ;] Link to post Share on other sites
DoberMan 29 Napisano 6 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 a ja zawsze sorc/pp i sps/ee no a jaki klient na tym serwie?HB? bo moze zajrze... Link to post Share on other sites
Cybul2 1 Napisano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Też grałem z 2 lata ale to za bardzo czas pochłania jak dla mnie. Grałem na Paradise a później na Supreme Miałem Spectral Dancera. Zrobiłem nawet b gradowe duale na +18 ale przy + 19 się spaliły i przestałem w to grać :rotfl:. No ale gierka wymiata ... Link to post Share on other sites
ZombaL 7 Napisano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 a ja zawsze sorc/pp i sps/ee no a jaki klient na tym serwie?HB? bo moze zajrze... byla gracia II ale po wipe doszli do wniosku ze to juz nie ten sam L2 i wrocili do Interlude, jak dla mnie gra juz ma troszke lat i pasuje zobaczyc cos nowego D3;> L3;> albo moze jakies serwery Aion-a :> Jezeli bede gral na gofie to nicki ZombaL, Panidoktor raczej takie ;] Jak lubisz hardcore to mozesz smialo smigac na darmowy oficjalny serwer L2 www.L2.ru Link to post Share on other sites
R.I.P 8 Napisano 7 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Zombal a ten serwer to nie przypadkiem frinteza x10? Jeżeli tak to ja i kilku kumpli też tam idziemy, więc jak coś można pomyśleć nad stworzeniem jakiegoś klanu Link to post Share on other sites
kugelfangxxx 0 Napisano 7 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 fajną masz gre każdy gra w co lubi Link to post Share on other sites
ZombaL 7 Napisano 7 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Zombal a ten serwer to nie przypadkiem frinteza x10? Jeżeli tak to ja i kilku kumpli też tam idziemy, więc jak coś można pomyśleć nad stworzeniem jakiegoś klanu Nie nie Gof to Gof ;] Co do Pana kugelfangxxx jakbys zarobil wieksza kase na tej grze cos czuej ze inna mina bylaby... Link to post Share on other sites
Recommended Posts