arqus 0 Napisano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 (edytowane) Witam. Posiadam asusa n53s z dwiema kartami graficznymi gt540m i intel HD graphics a problem polega w tym ze gdy gram w oryginalną grę modern warfare 2 ( która jest normalnie instalowana) jest tak jak powinno, czyli max detale i wysoka rozdzielczość, a gdy gram w przeróbkę tej gry która jest zwyczajnie kopiowana karta GT 540M się nie włącza i jestem zmuszony grać na zintegrowanej karcie na najniższych detalach a i tak wszystko się przycina. Czy ktoś wie jak to naprawić? I proszę nie udzielać mi rad żebym grał w oryginalną wersję ponieważ ta przeróbka działa offline i mogę grac z kumplami przez lana, a z oryginalną nie ma takiej opcji. Dziękuje za porady Edytowane 28 Sierpnia 2011 przez arqus Link to post Share on other sites
markit06 21 Napisano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 Niestety nie wiem jak ci pomóc kolego ale też szykuje się do kupna laptopa z gt540m. Powiedz jaki masz model dokładnie i jak się sprawuje w grach no i ile zapłaciłeś. Link to post Share on other sites
blacklio 47 Napisano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 (edytowane) I proszę nie udzielać mi rad żebym grał w oryginalną wersję ponieważ ta przeróbka działa offline i mogę grac z kumplami przez lana, a z oryginalną nie ma takiej opcji.Jaki problem graj w oryginała i koledzy niech też sobie kupią oryginała, łamiesz licencję producenta gry i mamy jeszcze pomagać, żegnam ozięble</div> Edytowane 28 Sierpnia 2011 przez blacklio Link to post Share on other sites
Recommended Posts