Skocz do zawartości

Problem z GT 540M

Recommended Posts

Witam. Posiadam asusa n53s z dwiema kartami graficznymi gt540m i intel HD graphics a problem polega w tym ze gdy gram w oryginalną grę modern warfare 2 ( która jest normalnie instalowana) jest tak jak powinno, czyli max detale i wysoka rozdzielczość, a gdy gram w przeróbkę tej gry która jest zwyczajnie kopiowana karta GT 540M się nie włącza i jestem zmuszony grać na zintegrowanej karcie na najniższych detalach a i tak wszystko się przycina. Czy ktoś wie jak to naprawić? I proszę nie udzielać mi rad żebym grał w oryginalną wersję ponieważ ta przeróbka działa offline i mogę grac z kumplami przez lana, a z oryginalną nie ma takiej opcji. Dziękuje za porady :)

Edytowane przez arqus

I proszę nie udzielać mi rad żebym grał w oryginalną wersję ponieważ ta przeróbka działa offline i mogę grac z kumplami przez lana, a z oryginalną nie ma takiej opcji.

Jaki problem graj w oryginała i koledzy niech też sobie kupią oryginała, łamiesz licencję producenta gry i mamy jeszcze pomagać, żegnam ozięble</div> Edytowane przez blacklio
Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...