Pirlos 1 Napisano 16 godzin temu Udostępnij Napisano 16 godzin temu Cześć, Przychodzę z pytaniem, może ktoś miał podobnie. Wydaje mi się, że po aktualizacji biosu do najnowszego dla gigabyte z790 gaming x ax komputer się resetuje. Zdarza się to najczęściej gdy nic na nim nie robię, 0 obciążenia. Blue screen nie wyskakuje. Myślałem, że może to było spowodowane nowymi sterownikami od nividi, ale już usunąłem stare programem DDU i zainstalowałem nowe na czysto. Sprawdzałem RAM, wszystko z nim okej. Wydaje mi się, że może się odpalać trochę dłużej, czy jest szansa na uszkodzenie dysku na którym jest windows? Temperatury podzespołów są w normie, nic by miało się zmienić, podobnie z napięciem. Jeżeli ktoś miał ostanio podobną sytuację, proszę o wskazówki co robić. Dodam, że posiadam intel i9 13th generacji, jest szansa, że degradacja poszła tak daleko i komputer przez to się resetuje? Za wszystkie sugestie i wskazówki dziękuje z góry! Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts