Skocz do zawartości

IPHONE XR 64 GB czarny + etui + oryginalna ładowarka - Łódź

Recommended Posts

Sprzedam Iphone Xr 64 GB w kolorze czarnym. Jestem pierwszym właścicielem, kupiony w listopadzie 2020. Brak pęknięć, zarysowań, zniszczeń. Nigdy nie upadł i nie był naprawiany. Stan oceniam na bardzo dobry, ponieważ dbam o sprzęt na bieżąco. Sprzedaję z powodu zakupu nowszego modelu. Z Xr byłem bardzo zadowolony, nie sprawiał żadnych problemów.

Bateria nie była wymieniana - stan około miesiąc temu wskoczył na 79/80 %, ale jeszcze nie widać żadnych objawów jej wielkiego zużycia, czyli nie ma nagłych spadków wydajności ani stopnia naładowania. Bateria trzyma i działa tak samo jak wcześniej, czyli jeżeli nie nagrywasz non stop filmów ani nie oglądasz yt, to od rana do wieczora będzie mniej więcej 10-20 % naładowania. Na pewno za jakiś czas będzie konieczna wymiana. Według mnie to jest idealny model i stan dla osoby, która chce spróbować przejść z Androida na Apple, czyli na próbę żeby przetestować.

Kabelek od ładowarki przy wtyczce ma pękniętą oslonke mimo tego, że nie zaginałem i nie używałem na siłę nigdy. Prawdopoodbnie fabrycznie jest słabe jakościowo, ale jeszcze ładuje bez problemów (widać wszystko na filmach) i można jej używać.

Film 1 - youtu.be/lMzBtwQd2Gg
Film 2 - youtu.be/BjDy1zgmf5E

Kupujesz:
- iPhone Xr
- gumowe etui
- oryginalna ładowarka
- oryginalny kabelek
- oryginalne słuchawki
- oryginalne pudełko
- dokumentacja

Brak szpilki" do wyjmowania tacki

Cena oczywiście do negocjacji - 449 zł