ShastaMan 0 Napisano 3 Października Udostępnij Napisano 3 Października (edytowane) Jaki polecacie telefon dla taty? Tata jedynie dzwoni na karte sim do kogoś i co jakiś czas zdjęcie zrobi np grobów na cmentarzu. Cena do 650 zł. Jedyny jego argument to "żeby się nie zacinał". Tata ma dosyć grube palce. Fajnie jakby premiere mial w 2024 roku. No a żeby nie było tak źle to czasami ja bym ten telefon wykorzystał więc fajnie jakby miał 5g, bo ja w swoim telefonie nie mam, a czasami przydałby się ten telefon żeby go jako hotspot wifi wykorzystać. No i większa bateria by się przydała. Żeby go nie ładować co 1-2 dni [gdy nie używa opcji hotspotu] Edytowane 3 Października przez ShastaMan Cytuj Link to post Share on other sites
niziolek21 2 Napisano 3 Października Udostępnij Napisano 3 Października Może warto dołożyć 150 ziko i kupić Motkę? https://gsm24.pl/motorola-moto-g54/5371-motorola-g54-5g-power-ed-12256gb-midnight-blue-0840023254963.html?utm_source=ceneo&utm_medium=referral&ceneo_cid=26c49b70-fb9e-db8b-2a31-70f1f944ffd9 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts