Paweł Nowak 0 Napisano 29 Września Udostępnij Napisano 29 Września Cześć Chciałbym prosić kolegów o pomoc w problemie związanym z wbudowanym radiem FM.Mianowicie często się zdarza że przerywa,jakby dostaje "czkawki"Im lepszy odbiór ,im czystszy dźwięk tym czkawka intensywniejsza.Android 10 ,Telefon Xiaomi MI 9T Mógłbym prosić o jakieś sugestie? Cytuj Link to post Share on other sites
jakub1t 1684 Napisano 30 Września Udostępnij Napisano 30 Września Miałem ten telefon . Bardzo dobrze wspominam . Ale może ze względu na wiek już się kończy powoli .To będzie z 5 lat jak się nie mylę . Cytuj Link to post Share on other sites
Paweł Nowak 0 Napisano 30 Września Autor Udostępnij Napisano 30 Września Nie to nie to.To było od samego początku.Ale akurat teraz potrzebuje korzystać częściej z radia,dlatego zaczęło mi to przeszkadzać.A mam go właśnie około 5 lat. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts