niziolek21 2 Napisano 19 Września Udostępnij Napisano 19 Września Witam, Poszukuję telefonu dla żony. Aplikacje mają chodzić szybko i pewnie będzie ich sporo. Ma na nim oglądać w ciszy i spokoju Amazona bez żadnych zacięć więc chyba potrzebujemy w miarę doby procek i pamięć. Nie zależy nam na jakiś mega dobrym aparacie. Obecnie bardzo zadowoleni jesteśmy z Huawei i jest to preferowana marka ale z opcją na coś innego po za iPhonami. Jak najbardziej może być 5 G. I ma działać przez kolejne 5 lat. Cena od ok 1500zł do ok 2500zł. Pura 70 jak narazie ciut za droga. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Link to post Share on other sites
ODIN85 1023 Napisano 20 Września Udostępnij Napisano 20 Września https://www.sferis.pl/smartfon-samsung-galaxy-a55-a556-5g-8-256gb-awesome-navy-i385175?utm_campaign=przejscia_ceneo&utm_source=ceneo&utm_medium=referral&ceneo_cid=b0c32f7d-a2c7-8c05-ec59-26d3511b9ac7 Cytuj Link to post Share on other sites
niziolek21 2 Napisano 20 Września Autor Udostępnij Napisano 20 Września Też o tym A55 myślałem...ale podobno brzydki może jakaś Moto 40 edge? Cytuj Link to post Share on other sites
ODIN85 1023 Napisano 21 Września Udostępnij Napisano 21 Września A ma tyle lat wsparcia co Samsung? Bo nie wydaje mi się. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
niziolek21 2 Napisano 21 Września Autor Udostępnij Napisano 21 Września No właśnie tego nie kamam...bo niby piszą, że wsparcie jest, a użytkownicy wszędzie leją pomyje , że to nie prawda. A54 mam służbowy i totalnie mi nie leży. Żona coś wspomianła o Moto g84/85...ale nie mam do nich przekonania. Niby dużo ramu mają. A może oneplus nord 3? Cytuj Link to post Share on other sites
ODIN85 1023 Napisano 22 Września Udostępnij Napisano 22 Września 4 jak coś. Cytuj Link to post Share on other sites
lukasz272015 312 Napisano 22 Września Udostępnij Napisano 22 Września W tej cenie masz też poco f6 pro, samsung s24, s23 ale trzeba trochę dopłacić, mam telefon seri poco x3 nfc już kilka lat i nie narzekam, ale też myślę nad zmianą fona, reklamy tylko będziesz musiał wyłączyć. Tylko wiadomo poco to chińczyk ale w dobrej cenie https://www.mediaexpert.pl/smartfony-i-zegarki/smartfony/smartfon-xiaomi-poco-f6-pro-12-512gb-5g-6-67-120hz-czarny Cytuj Link to post Share on other sites
niziolek21 2 Napisano 22 Września Autor Udostępnij Napisano 22 Września 7 godzin temu, ODIN85 napisał: 4 jak coś. A z 3 coś nie tak? Co prawda ciut droższy ten 4 niż 3, ale czy warto dopłacać? 2 godziny temu, lukasz272015 napisał: W tej cenie masz też poco f6 pro, samsung s24, s23 ale trzeba trochę dopłacić, mam telefon seri poco x3 nfc już kilka lat i nie narzekam, ale też myślę nad zmianą fona, reklamy tylko będziesz musiał wyłączyć. Tylko wiadomo poco to chińczyk ale w dobrej cenie https://www.mediaexpert.pl/smartfony-i-zegarki/smartfony/smartfon-xiaomi-poco-f6-pro-12-512gb-5g-6-67-120hz-czarny Poco odpada...znajomi mieli kilka i tuż pół roku po gwarancji szły do kosza. I to były firmowe tel. w 90% tylko rozmowy sms i navi. Samsungi eSki to już grubo ponad 2 klocki. Pytanie Samsung A55 czy Nord 3/4? Cytuj Link to post Share on other sites
ODIN85 1023 Napisano 22 Września Udostępnij Napisano 22 Września 4 będzie dłużej wspierany. Cytuj Link to post Share on other sites
niziolek21 2 Napisano 23 Września Autor Udostępnij Napisano 23 Września no dobra tyle, że ten 4 ma aluminiową obudowę i narzazie niby jest uziemianie i działa, ani wiadomo jak to będzie po 2 latach...cenowo już już grubo ponad 2 klocki..i zbliża się do ceny nowej Pury 70, a przeskok miedzy nimi widzę jest ogromny. Dzisiaj żona bawiła się najnowszym iPhonem i stwierdziła, ze to szmelc, a te funkcje które są tu nowe w Huaweiu swoim ma od kilku lat także utwierdzila się ,że żadnego jabłka nie chce...także chyba lideremi są A55 szajsunjga i ten nord4 Cytuj Link to post Share on other sites
jakub1t 1684 Napisano 24 Września Udostępnij Napisano 24 Września Wspominałem Ci że kupiłem rodzicom po a55 , dla mnie to takie klocki , norda nie znam ale jest chyba smuklejszy . Żona ma służbowy a51 i ten jest spoko . Cytuj Link to post Share on other sites
lukasz272015 312 Napisano 25 Września Udostępnij Napisano 25 Września Dodaj parę stówek i bierz s23 żona faceta ma w robocie i telefon trzyma jej tydzień mało używa, sam się zastanawiam tylko że mój dylemat polega na iphone 16 pro s23 czekać na s25 albo oneplus13. Cytuj Link to post Share on other sites
niziolek21 2 Napisano 30 Września Autor Udostępnij Napisano 30 Września Zamówiony Nord 4...a ja się napaliłem na Purę Pro 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts