Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam,

Poszukuję telefonu dla żony. Aplikacje mają chodzić szybko i pewnie będzie ich sporo. Ma na nim oglądać w ciszy i spokoju Amazona bez żadnych zacięć więc chyba potrzebujemy w miarę doby procek i pamięć. Nie zależy nam na jakiś mega dobrym aparacie. Obecnie bardzo zadowoleni jesteśmy z Huawei i jest to preferowana marka ale z opcją na coś innego po za iPhonami. Jak najbardziej może być 5 G. I ma działać przez kolejne 5 lat. Cena od ok 1500zł do ok 2500zł. Pura 70 jak narazie ciut za droga.

Pozdrawiam serdecznie

No właśnie tego nie kamam...bo niby piszą, że wsparcie jest, a użytkownicy wszędzie leją pomyje , że to nie prawda. A54 mam służbowy i totalnie mi nie leży. Żona coś wspomianła o Moto g84/85...ale nie mam do nich przekonania. Niby dużo ramu mają.

A może oneplus nord 3?

W tej cenie masz też poco f6 pro, samsung s24, s23 ale trzeba trochę dopłacić, mam telefon seri poco x3 nfc już kilka lat i nie narzekam, ale też myślę nad zmianą fona, reklamy tylko będziesz musiał wyłączyć.

Tylko wiadomo poco to chińczyk ale w dobrej cenie 

https://www.mediaexpert.pl/smartfony-i-zegarki/smartfony/smartfon-xiaomi-poco-f6-pro-12-512gb-5g-6-67-120hz-czarny

7 godzin temu, ODIN85 napisał:

4 jak coś.

A z 3 coś nie tak? Co prawda ciut droższy ten 4 niż 3, ale czy warto dopłacać?

2 godziny temu, lukasz272015 napisał:

W tej cenie masz też poco f6 pro, samsung s24, s23 ale trzeba trochę dopłacić, mam telefon seri poco x3 nfc już kilka lat i nie narzekam, ale też myślę nad zmianą fona, reklamy tylko będziesz musiał wyłączyć.

Tylko wiadomo poco to chińczyk ale w dobrej cenie 

https://www.mediaexpert.pl/smartfony-i-zegarki/smartfony/smartfon-xiaomi-poco-f6-pro-12-512gb-5g-6-67-120hz-czarny

Poco odpada...znajomi mieli kilka i tuż pół roku po gwarancji szły do kosza. I to były firmowe tel. w 90% tylko rozmowy sms i navi. Samsungi eSki to już grubo ponad 2 klocki.

Pytanie Samsung A55 czy Nord 3/4?

no dobra tyle, że ten 4 ma aluminiową obudowę i narzazie niby jest uziemianie i działa, ani wiadomo jak to będzie po 2 latach...cenowo już już grubo ponad 2 klocki..i zbliża się do ceny nowej Pury 70, a przeskok miedzy nimi widzę jest ogromny. Dzisiaj żona bawiła się najnowszym iPhonem i stwierdziła, ze to szmelc, a te funkcje które są tu nowe w Huaweiu swoim ma od kilku lat także utwierdzila się ,że żadnego jabłka nie chce...także chyba lideremi są A55 szajsunjga i ten nord4