lizi81 6 Napisano 13 Sierpnia Udostępnij Napisano 13 Sierpnia Cześć Mam 2 identyczne laptopy Gigabate z RTX 4050 używane przez dzieciaki. Na jednym z nich jet problem z wolnym działanie systemu. Przy odpalaniu Fortnite (odinstalowany i zainstalowany ponownie użyte DLSS - do 15 do 60 klatek na sekunde - drugi lapek stabilne 120 klatek )- 1 user już jest w grze drugi czeka długi czas w statusie łączenie. Wydaje mi się że to samo dzieje się z innymi aplikacjami jak i działaniem samego Widnowsa 11 - przechodzenie pomiędzy okienkami, otwieranie zakładek w Firefox i ładowanie stron. Sprawdziłem system antyvirem jak rowniez zastosowalem AVG TuneUP nic nie znalazły. Porównałem programy uruchamiane w tle i sterowniki pomiędzy obu laptopami i mam to samo. Macie jakiś pomysł nim przeinstaluje lapka? Pozdrawiam Damian Cytuj Link to post Share on other sites
jarkko 256 Napisano 15 Sierpnia Udostępnij Napisano 15 Sierpnia Monitorujesz parametry podczas gry jak zegar procesora, grafiki, temperatury etc? Moze procesor nie działa na pełnych obrotach. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts