segunin 9 Napisano 3 Sierpnia Udostępnij Napisano 3 Sierpnia Mam płytę główną Z690 DDR 5 i wychodzi że układ audio na niej to Realtek ALC1220-VB Zakupiłem soundbra Sonos Beam gen2 i zastanawiam się czy jest sens lub potrzeba dokupic kartę dźwiekową do mojego kompa. Soundbar gra ok ale gry szczególnie te nowe są ciche w porównaniu np do dźwieku z you tube music w przegladarce, wiem ze moge ustawiać na pasku ale zastanawia mnie taki ogromny przeskok w głośności. Cytuj Link to post Share on other sites
cooger 2075 Napisano 4 Sierpnia Udostępnij Napisano 4 Sierpnia Jak ten cud techniki jest połączony z komputerem? Cytuj Link to post Share on other sites
segunin 9 Napisano 5 Sierpnia Autor Udostępnij Napisano 5 Sierpnia Optycznym Cytuj Link to post Share on other sites
cooger 2075 Napisano 5 Sierpnia Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 5 godzin temu, segunin napisał: Optycznym No to karta dźwiękowa używana jest tylko jako transport i nie ma wpływu na dźwięk. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts