under555 10 Napisano 22 Lipca Udostępnij Napisano 22 Lipca Cześć, szukam nietypowego kabla usb (zwykłe, duże) - usb type c Aczkolwiek kabel musi mieć długość 3m. Poza tym musi mieć prąd słabiutki bo tylko 1A. Może czegoś nie rozumiem ale mam wrażenie ,że niektóre urządzenia lubią taki mały prąd. Do tej pory ładowałem te urządzenia jakimś krótkim kablem 1A Mój vape Caliburn G2 - 2 lata go ładuję i bateria nie wiele krócej trzyma niż w dniu zakupu Latareczki do kluczy z Nitecore - poprzednia (co prawda na micro usb i właśnie kablem micro usb 1A była ładowana) była u mnie 8 lat i wszystko było spoko. Nawet słuchawki nauszne Sony WH-1000XM4 ładuję tym kabelkiem (używam ich ok 50h tygodniowo - full ANC + full głośność) - po roku od zakupu(kupiłem nowe) bateria jest praktycznie jak nowa. Tak więc chcę kontynuować takie wolne ładowanie niektórych urządzeń ale szukam długiego kabla tj. 3m - no i ciężka sprawa jest bo każda firma prześciga się tylko w Watach i technologia szybkiego ładowania a nie mogę znaleźć takiego old school'a 1A. Gdzie taki kabel znajdę? macie może pomysł? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts