cmgcmg 2 Napisano 16 Lipca Udostępnij Napisano 16 Lipca Zamówiłem niedzielę pewną rzecz na Allegro od firmy. Wczoraj dostałem ,że przesyłka dojdzie DHL i dostałem link do śledzenia. Rzecz jest trochę duża . Jest to wentylator kolumnowy. Przesyłka została odebrana przez DHL wczoraj o 22:28. Dzisiaj dostałem powiadomienie ,że ‘’ Twoja paczka od MANTA ECOMMERCE o numerze: (w tym miejscu jest numer przesyłki ) nie będzie dziś dostarczona**. Przepraszamy Cię za opóźnienie. Spróbujemy ją doręczyć w kolejnym dniu roboczym. Otrzymasz ponowne powiadomienie, gdy kurier pobierze przesyłkę do doręczenia.‘’ Czy to normalne ,żebym miał taki komunikat od DHL ? Czy mam pisać do Allegro ? Nie dostałem dzisiaj żadnego powiadomienia ,że kurier pobrał przesyłkę do doręczenia. Tak to wygląda przy śledzeniu przesyłki : Cytuj Link to post Share on other sites
marik81 1211 Napisano 16 Lipca Udostępnij Napisano 16 Lipca A nie lepiej opcja najbardziej oczywista, czyli zadzwonić na infolinię DHL? Przecież nikt tu nie jest jasnowidzem i nie ma dostępu do danych firmy kurierskiej. Cytuj Link to post Share on other sites
cmgcmg 2 Napisano 16 Lipca Autor Udostępnij Napisano 16 Lipca 7 minut temu, marik81 napisał: A nie lepiej opcja najbardziej oczywista, czyli zadzwonić na infolinię DHL? Przecież nikt tu nie jest jasnowidzem i nie ma dostępu do danych firmy kurierskiej. Poczekam jeszcze do jutra, jeśli jutro też nie dojdzie to wtedy zadzwonię. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts