Sentymentalny 78 Napisano 13 Lipca Udostępnij Napisano 13 Lipca Cześć, Jak w temacie - dołożyłem nową parę pamięci 2x4GB do wcześniej używanej 2x4GB, obsadzając tym samym wszystkie sloty. Komputer uruchamia się, lecz poza czarnym ekranem nic się nie ukazuje - nie ma menu bootowania ani ładowania systemu. Po kilkunastu sekundach restartuje się i tak w kółko. Profil XMP wyłączony, pamięci sprawdzone MemTestem - brak błędów. Pojedyncze pary (2x4) działają normalnie, natomiast 4x4 już nie. Nowe pamięci dokupiłem identyczne jak te, które miałem już wcześniej - konkretnie jest to model GY1866D364L9AS/8GDC. Czy jest coś, co mogę zrobić, aby wszystkie kości działały razem? Specyfikacja PC w sygnaturce. Cytuj Link to post Share on other sites
MiK 13230 Napisano 13 Lipca Udostępnij Napisano 13 Lipca Jak potrafisz wszystko później poustawiać to zresetuj bios. Bios zaktualizowany? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts