heloworld 0 Napisano 7 Lipca Udostępnij Napisano 7 Lipca Dodam że nie jestem audiofilem i nadal korzystam z CREATIVE 2.1 A300, kupionego naście lat temu i jakoś audio nadal mnie zadowala : ) jakoś nigdy nie myślałem o zmianie, ale ta chwila nadeszła. Głośniki będą stały na biurku i za mną, cena do 1800 zł moja karta obsługuje DTS i DD 5.1 7.1. Zastanawiam się nad czymś 5.1 nie oszukujmy się pewnie jest lepszy od 2.1 : ) padło na Logitech 5.1 Z906( Dolby Digital i DTS) w tym zestawie cenowym (do 1800 zł) chyba nie ma konkurencji (lub ma czekam na sugestię) ale moją uwagę przykuł Soundbar HISENSE AX5120G 5.1.2 z wszystkimi dostępnymi technologiami audio do DTS:X i Dolby Atmos. Czy ktoś używał soundbarów lub technologii Dolby Atmos, DTS:X na PC niby w Windows Store mamy aplikacje DTS:X i DA czy potrzeba do tego jakieś specjalnej karty, czy amplituner, słyszałem może można to puścić przez graficzna i HDMI 2.1 . Co wybrać macie jakieś sugestie lub doświadczenia czekam na odpowiedź. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts