Fiszek 70 Napisano 17 Czerwca Udostępnij Napisano 17 Czerwca Witam jako że jestem zielony jeśli chodzi o granie przy użyciu pada na PC prosiłbym o pomoc co wybrać. Gra w którą będzie grane Elder ring/fifa/wiedzmin3 Bardziej pochylałbym się ku padom od Xbox-a tylko jest tyle dziwnych wersji że głowa boli. Cena do 300pln Najlepiej gdyby pad w pełni łączył się przez bluetooth ale jeśli kabel jest niezbędny nie będę bardzo marudził. Pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
bmi86 85 Napisano 19 Czerwca Udostępnij Napisano 19 Czerwca Oryginalny pad od xbox`a np. https://www.amazon.pl/dp/B091CK241X?tag=egcplpepper2-21&ascsubtag=568657952&th=1 ostatnio się pojawiał w cenie ok 180zł, możesz spróbować przez aplikację amazon, na pierwsze zakupy był chyba jakiś kod/rabat między 20-40zł, nie wiem czy to jeszcze aktualne, plus masz chyba 30 dni amazon prime za darmo jak chcesz darmową dostawę, tylk otrzeba pamiętać żeby zrezygnować zanim subskrypcja się odnowi. Łączy się bez problemu przez BT i po kablu (USB-C). Ja korzystam z adapterów asusa bt400(tutaj 3 jednocześnie parowałem i działały) i bt500, brat ma BT w płycie głównej gigabyta i też działa bez problemu. Cytuj Link to post Share on other sites
Fiszek 70 Napisano 27 Czerwca Autor Udostępnij Napisano 27 Czerwca Dzięki bardzo za pomoc Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts