Wolfis2 0 Napisano 17 Czerwca Udostępnij Napisano 17 Czerwca Siema zepsuły mi się słuchawki odkopałem razery kraken usb i mam problem z mikrofonem słychać go tylko jak wezmę go prawie że do buzi. Jakieś pomysły czego może być to powód? inne słuchawki działały bez większego problemu. Cytuj Link to post Share on other sites
bleck55 730 Napisano 17 Czerwca Udostępnij Napisano 17 Czerwca Uszkodzony mikrofon. Złe ustawienia.Złe sterowniki (lub ich brak) Itd. itp. Wysłane z mojego 21081111RG przy użyciu Tapatalka Cytuj Link to post Share on other sites
Wolfis2 0 Napisano 17 Czerwca Autor Udostępnij Napisano 17 Czerwca 13 minut temu, bleck55 napisał: Uszkodzony mikrofon. Złe ustawienia. Złe sterowniki (lub ich brak) Itd. itp. Wysłane z mojego 21081111RG przy użyciu Tapatalka To tak ustawień za dużo nie mam do zmiany, po pobraniu sterownika ze strony producenta płyty głównej nie wykrywa nic bo słuchawki są na usb Cytuj Link to post Share on other sites
bleck55 730 Napisano 17 Czerwca Udostępnij Napisano 17 Czerwca Masz jeszcze ustawienia w systemie sprawdź je pod innym kompem jeszcze Wysłane z mojego 21081111RG przy użyciu Tapatalka Cytuj Link to post Share on other sites
cooger 2075 Napisano 18 Czerwca Udostępnij Napisano 18 Czerwca Podbicie, AGC może. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts