Faxy 0 Napisano 15 Czerwca Udostępnij Napisano 15 Czerwca Cześć, Potrzebuję zakupić powerbanka na wakacje, który służyć będzie głównie do awaryjnego ładowania telefonów (S20 i iP13) Zacząłem rozglądać się po ofercie najpopularniejszych sklepów i wstępnie wytypowałem trzy: Baseus Star-Lord 22.5W 20000mAh Overseas Edition Green Cell PowerPlay 20S 22.5W 20000mAh Baseus Adaman Metal 65W 20000mAh Jesteście w stanie któryś z nich polecić? A może jakiś inny? No i czy różnica w wielkości 20000mAh i 30000mAh będzie mocno zauważalna? Z góry dzięki za pomoc Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCoffe 13948 Napisano 15 Czerwca Udostępnij Napisano 15 Czerwca Ja mam powerbanki marki Baseus (tylko inny model niż dałeś) i jestem z nich zadowolona, szybko i sprawnie ładują podłączone do nich urządzenia. 15 minut temu, Faxy napisał: No i czy różnica w wielkości 20000mAh i 30000mAh będzie mocno zauważalna? Jest różnica w postaci nawet wagi i gabarytów. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts