kudlatyEOS 301 Napisano 5 Czerwca Udostępnij Napisano 5 Czerwca Witam wszystkich. Wymieniłem w sobotę mój wysłużony monitor LG na Acer WQHD. Akurat była na niego promocja więc skorzystałem, Jednak w tej samej cenie mogę zakupić obecnie model od AOC, który posiada HDR400 zamiast HDR10 i wyższą jasność. Jedyny minus to brak power delivery USB C, czasami chciał bym podpiąć szybko macbooka. Przyznam się, że trochę więcej spodziewałem się po świeżym monitorze. W szczególności podczas oglądania treści HDR. Dla tego naszła mnie myśl na wymianę. Chyba, że model AOC jest słabym modelem albo posiadającym wiele wad. Wtedy zostawiam Acer i nie zawracam sobie głowy. Linki do obu monitorów ( specjalnie podaję do jednego sklepu, Polskiego. Ze względu, że monitor kupiłem poza granicami kraju ) Acer Nitro XV345CURVBMIPHUZX - Monitory LED 32" i większe - Sklep komputerowy - x-kom.plAOC CU34G2XP/BK - Monitory LED 32" i większe - Sklep komputerowy - x-kom.pl Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts