George P 0 Napisano 18 Maja Udostępnij Napisano 18 Maja Pod i5 13500? Myślałem o RTX 4070 super ale chyba będzie za mocna?Tylko zieloni,co proponujecie? Cytuj Link to post Share on other sites
r1023 873 Napisano 18 Maja Udostępnij Napisano 18 Maja Nie będzie za mocna, zależy też do jakich gier i do jakiej rozdzielczości itd, ale raczej nic poniżej nie warto. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
janek20 1290 Napisano 18 Maja Udostępnij Napisano 18 Maja Bedzie w sam raz,nawet 4070ti bedzie ok 1 Cytuj Link to post Share on other sites
George P 0 Napisano 18 Maja Autor Udostępnij Napisano 18 Maja Dzięki za odpowiedzi.Gry to wyścigi,F1 WRC,Forza... Rozdziałka na pewno 1440p jak da radę to i 4K Cytuj Link to post Share on other sites
George P 0 Napisano 20 Maja Autor Udostępnij Napisano 20 Maja Gdy zasilacz nie da rady to wywali do pulpitu czy komp się wyłączy? Cytuj Link to post Share on other sites
Kawabonga 209 Napisano 20 Maja Udostępnij Napisano 20 Maja Raczej wywali bluescrena, albo zresetuję/wyłączy kompa . Cytuj Link to post Share on other sites
janek20 1290 Napisano 20 Maja Udostępnij Napisano 20 Maja 2 godziny temu, George P napisał: Gdy zasilacz nie da rady to wywali do pulpitu czy komp się wyłączy? roznie,gpu przejdzie na nizszy stan energetyczny ,wyłaczyt pc.Zależy jakie zabezpieczanie zadziala Cytuj Link to post Share on other sites
Rozwiązanie George P 0 Napisano 20 Maja Autor Rozwiązanie Udostępnij Napisano 20 Maja Mam Vero M3 Bronze 600W Karta graficzna MSI RTX 4070 SUPER 12G VENTUS 2X OC 12 GB w WARSZAWA - Sklep, Opinie, Cena w Allegro.pl czy ASUS Dual GeForce RTX 4070 SUPER OC 12GB GDDR6X [OUTLET] w Dąbrowa Górnicza - Sklep, Opinie, Cena w Allegro.pl 21 godzin temu, George P napisał: Mam Vero M3 Bronze 600W Który model polecacie?RTX chodzi mi zeby był cichy ale z 2 ma wentylami Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts