kuzumii 0 Napisano 20 Kwietnia Udostępnij Napisano 20 Kwietnia Witam podczas grania mam duże spadki FPS, gram głównie w Lola i valoranta, podczas grania w Lola spadki mam nawet do 60fps Moje podzespoły Inter Xenon E3 1270v3 MSI RX 570 16gb DDR 3 1600mhz Płyta główna ASRock Z97M Anniversary robiłem różne benchmarki wszysykow wydaje się spoko,więc nie za bardzo wiem o co może chodzić, instalowałem windowsa nawet na nowo Cytuj Link to post Share on other sites
janek20 1288 Napisano 20 Kwietnia Udostępnij Napisano 20 Kwietnia Ram w duallu prawidłowo osadzony? Cytuj Link to post Share on other sites
kuzumii 0 Napisano 20 Kwietnia Autor Udostępnij Napisano 20 Kwietnia Mam 4 kości po 4gb, najpierw SLO 1 i 3 od strony procesora potem 2 i4 Cytuj Link to post Share on other sites
Soullavie 29 Napisano 22 Kwietnia Udostępnij Napisano 22 Kwietnia Zmień na 2 kości, bo 4 nie będą działać w dual channel. 1 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts