Skocz do zawartości

Szukam kosci ram 64gb kompatybilnych z msi mag b650 tomahawk wifi

Recommended Posts

Czesc,

szukam kosci ram kompatybilnych z amd expo na plycie b650 tomahawk wifi i procesorem 7800x3d. 

Przetestowalem f5-6000j3038f16gx2-fx5 (4 kosci) i irg-60d5l30/64gdc (2 kosci) ale oba po tescie w cmd wmic memorychip get speed oddaja predkosc 4800mhz. 

Szukam czegos co plug-n-play da mi 64gb o predkosci min. 6000mhz i cl. 30. 

Bylby ktos w stanie mi doradzic czy cos w polskich sklepach dostane w miare szybko ? Albo co robic. Jestem lekko zfrustrowany. Dopiero co zlozylem nowa jednostke. 

Pozdrawiam.

(ps, wybaczcie brak pl znakow)

ponizej 'jednostka' 

image.thumb.png.715228a3806193c15c5a57288198b539.png

Mordega sprawdzanie tej ich listy kompatybilnosci, mogliby dodac jakies filtrowanie tych kosci. 

No to szukam 2x32, myslisz ze 6000mhz cl30 jakies znajde dostepne w pl ? 

Zamowilem te, jutro testy. Jesli ktos bedzie miec podobny problem w przyszlosci to zdam relacje do rozwiazania problematyki.

Corsair Dominator Titanium RGB, DDR5, 64 GB, 6000MHz, CL30 (CMP64GX5M2B6000Z30) - Pamięć - Morele.net

Dzień dobry. Po odkryciu nowego typu polskiego kasyna z systemem Revolut, chciałem znaleźć najlepsze dla mnie. Odwiedzając ten zasób https://kasynaonlinepolskie.com/kasyna/revolut/, udało mi się znaleźć wiele przydatnych i interesujących recenzji polskich kasyn Revolut. Porównując recenzje kasyn ze sobą, byłem w stanie znaleźć najlepsze dla mnie.

W dniu 19.04.2024 o 00:53, Stelczu napisał:

Corsairy okazaly sie nie tylko dzialac, ale jeszcze maja profil expo na cl32 6200 ktory dziala. Narazie zostawilem je na 6000mhz cl30 i smiga. Temat zamykam. 

Pokaż jak to wygląda w ZenTimings.