graba332 0 Napisano 11 Kwietnia Udostępnij Napisano 11 Kwietnia Witam, chciałbym aby ktoś rzucił fachowym okiem na logi czy wszystko w porządku Wróciłem sobie do Cyberpunka aby ograć dodatek i napotkałem na duże mikroklatkowanie przy ruchach myszką, nie są to przycięcia ani rwanie obrazu, dokładnie w różnych lokacjach w mieście gdzie obciążany jest procesor Temperatury w porządku, sterowniki najnowsze, były podjęte próby czystej instalacji starszych sterowników(ddu) Gram z freesync na wysokich ustawieniach z fsr, bez rt oraz natywnej rozdzielczości 3440x1440 wstawiam skan z crystal i frst oraz podzespoły w hwinfo Logs.7z Cytuj Link to post Share on other sites
lukasz272015 311 Napisano 12 Kwietnia Udostępnij Napisano 12 Kwietnia Po aktualazizacji gra się zrypała, ja jak grałem zawiesiło mi się na chwile ekran i potem się odwiesiło, zrypali po całości. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts