Wolfis2 0 Napisano 7 Kwietnia Udostępnij Napisano 7 Kwietnia Witam chciałem podkręcić i5 6600k do 4,5ghz na płycie msi z170-a pro jednak po 4,1ghz zaczyna on kompletnie gubić taktowanie i spada do 4,5-4,3-4,0 i tak co chwilę podkręcałem na override mode żeby napięcia były stałe eist wyłączone itd, temperatury są dość w porządku ma ktoś pomysł czego to może być wina? Cytuj Link to post Share on other sites
janek20 1290 Napisano 7 Kwietnia Udostępnij Napisano 7 Kwietnia musisz podnieść long short duration na maksa i tam jeszcze z 2 wartosci w amperach Cytuj Link to post Share on other sites
Wolfis2 0 Napisano 7 Kwietnia Autor Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 12 minut temu, janek20 napisał: musisz podnieść long short duration na maksa i tam jeszcze z 2 wartosci w amperach O ile mniej więcej? podkręcam pierwszy raz i jest to jako tako obiekt testowy dla mnie napięcie dałem 1.350v Cytuj Link to post Share on other sites
janek20 1290 Napisano 7 Kwietnia Udostępnij Napisano 7 Kwietnia Bez różnicy ,wbij 9999999 Cytuj Link to post Share on other sites
Wolfis2 0 Napisano 7 Kwietnia Autor Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 54 minuty temu, janek20 napisał: Bez różnicy ,wbij 9999999 mam podnieśc long duration power i short duration power tak? Cytuj Link to post Share on other sites
janek20 1290 Napisano 7 Kwietnia Udostępnij Napisano 7 Kwietnia tak i cpu curent limit na 256A 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Wolfis2 0 Napisano 7 Kwietnia Autor Udostępnij Napisano 7 Kwietnia Teraz, janek20 napisał: tak i cpu curent limit na 256A zrobię i dam znać 6 minut temu, janek20 napisał: tak i cpu curent limit na 256A Dzięki wielkie nic nie spada stałe 4,5ghz Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts