zygu 0 Napisano 6 Kwietnia Udostępnij Napisano 6 Kwietnia witam mam pytanie ile moglbym dostac za to cale stanowisko komputer: -rtx 3070 dual 8gb - i5 9400f - plytaasus b365k prime -dwa dyski ssd 500g m2 zasilacz cube 2 600w -ram fury 16gb 3200mhz monitor; optix g27c4 165hz 1ms opoznienia klawiatua; apex 9 mini myszka; razer viper mini sluchawki spc gear viro plus mirkofon; mad dog podkladka tez z mad doga Cytuj Link to post Share on other sites
wodego 1371 Napisano 6 Kwietnia Udostępnij Napisano 6 Kwietnia odpowiedź 1 Cytuj Link to post Share on other sites
zygu 0 Napisano 6 Kwietnia Autor Udostępnij Napisano 6 Kwietnia ????\ Cytuj Link to post Share on other sites
wid3l3c 350 Napisano 6 Kwietnia Udostępnij Napisano 6 Kwietnia (edytowane) 21 minut temu, zygu napisał: ????\ no co, podaj średnie ceny wszystkiego np. z OLX, to powiemy Ci ile możesz dostać za stanowisko Edytowane 6 Kwietnia przez wid3l3c Cytuj Link to post Share on other sites
Karvalsky 7 Napisano 6 Kwietnia Udostępnij Napisano 6 Kwietnia @zygu nikt za Ciebie tej roboty nie odwali, a musisz tak jak kolega przede mną napisał - sprawdzić po ile "chodzą" używki wszystkich części z Twojego komputera, potem to zsumować i masz mniej więcej wycenione Cytuj Link to post Share on other sites
kajtek. 11370 Napisano 7 Kwietnia Udostępnij Napisano 7 Kwietnia Wejdź sobie na allegro, popatrz za Twoimi bądź podobnymi podzespołami w "zakończone" i popatrz do ilu dochodziły licytacje. Można wycenić sobie samemu. Cytuj Link to post Share on other sites
wodego 1371 Napisano 7 Kwietnia Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 15 godzin temu, zygu napisał: ????\ Myślałem, że to konkurs na antonimy czyli wyrazy przeciwne. Wygrałem? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts