Procesor029 0 Napisano 6 Kwietnia Udostępnij Napisano 6 Kwietnia Czy karta Rtx 3050 low profile od MSI zmieści się w obudowie HP elitedesk 800 G1 Twr( tej większej)? Zasilacz ma 320W i tu jest dziwna sytuacja bo poprzednia karta graficzna to 1050ti też low profile, ona pobierała 75W i działała bezproblemu, a ta 3050 pobiera 70W, co jest trochę dziwne, dlatego wolałem się zapytać kogoś kto się zna bardziej ode mnie. Dziękuję Cytuj Link to post Share on other sites
MiK 13197 Napisano 6 Kwietnia Udostępnij Napisano 6 Kwietnia (edytowane) 3050 low profile to jedna z najgorszych kart na rynku. Dlaczego chcesz ją kupić? Do tej obudowy nie wejdzie większa? Jaka specyfikacja kompa? . Edytowane 6 Kwietnia przez MiK Cytuj Link to post Share on other sites
Procesor029 0 Napisano 6 Kwietnia Autor Udostępnij Napisano 6 Kwietnia Godzinę temu, MiK napisał: 3050 low profile to jedna z najgorszych kart na rynku. Dlaczego chcesz ją kupić? Do tej obudowy nie wejdzie większa? Jaka specyfikacja kompa? . I5 4570 12 gb ramu Zasilacz pcc006 Jak patrzyłem to nie mogłem znaleźć lepszej karty która by się mieściła i nie pobierała tyle mocy Obudowa jest mała, to najlepsze co znalazłem Budżet to prawie 2 koła na kartę więc jak coś znalazłeś lepszego to chętnie zobaczę Cytuj Link to post Share on other sites
MiK 13197 Napisano 6 Kwietnia Udostępnij Napisano 6 Kwietnia Godzinę temu, Procesor029 napisał: Budżet to prawie 2 koła Za 2.5 koła to już nowego kompa złożysz. Olej tego dziadka. Napisz temat w zestawach. Pierwszy przykład z brzegu. Niekoniecznie najlepszy. https://www.purepc.pl/jaki-komputer-do-gier-kupic-polecane-zestawy-komputerowe-na-kwiecien-2024-gotowe-konfiguracje-w-roznych-cenach?page=0,3 1 Cytuj Link to post Share on other sites
radosuaf 807 Napisano 6 Kwietnia Udostępnij Napisano 6 Kwietnia Multum danych do kart graficznych masz na pcpartpicker.com. Możesz założyć filtr na długość i TDP.Wysłane z mojego Pixel 4a przy użyciu Tapatalka Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts