radam5 215 Napisano 3 Kwietnia Udostępnij Napisano 3 Kwietnia (edytowane) Cześć. Szukam nowych głośników ale mam problem z wyborem. Póki co mam 3 typy- R1855DB- najmniejsze ale czy dobre? R2750DB BT- duże kloce, mocne, bas reflex z przodu (stosunkowo tanie, do wyrwania za ok 750,00) S1000 MKII- dla mnie najładniejsze, ciut mniejsze niż R2750, ale bas reflex z tyłu a głośniki będą stały blisko ściany Poniżej rzut pokoju Głośniki głównie do gier i filmów. Być może będą przenoszone i podłączane do tv Edytowane 3 Kwietnia przez radam5 Cytuj Link to post Share on other sites
janek20 1290 Napisano 3 Kwietnia Udostępnij Napisano 3 Kwietnia Głośniki na biurko z PC? Cytuj Link to post Share on other sites
radam5 215 Napisano 3 Kwietnia Autor Udostępnij Napisano 3 Kwietnia Tak na biurko Cytuj Link to post Share on other sites
janek20 1290 Napisano 3 Kwietnia Udostępnij Napisano 3 Kwietnia To cos małego a nie budlaka przy uchu np 1700BT Cytuj Link to post Share on other sites
Lord_Krecitsqa 1365 Napisano 4 Kwietnia Udostępnij Napisano 4 Kwietnia Podajesz wymiary pokoju a głośniki na biurko PC? WTF ? Cytuj Link to post Share on other sites
jakub1t 1684 Napisano 4 Kwietnia Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 22 godziny temu, janek20 napisał: To cos małego a nie budlaka przy uchu np 1700BT a co to przeszkadza ? ja mam praktycznie tej samej wielkości co R2750DB , ale biurko mam mniejsze . Na styk wchodzą z monitorem 27 cali . 1 2 Cytuj Link to post Share on other sites
janek20 1290 Napisano 4 Kwietnia Udostępnij Napisano 4 Kwietnia Godzinę temu, jakub1t napisał: Na styk wchodzą z monitorem 27 cali . To sobie pałak zrób i będziesz miał słuchawki xD Takie jest moje zdanie ze mniejsze czasem oznacza lepsze 1 Cytuj Link to post Share on other sites
jakub1t 1684 Napisano 4 Kwietnia Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 27 minut temu, janek20 napisał: To sobie pałak zrób i będziesz miał słuchawki xD spoko mam potencjometr we wzmacniaczu Cytuj Link to post Share on other sites
janek20 1290 Napisano 4 Kwietnia Udostępnij Napisano 4 Kwietnia No właśnie musisz mieć xd Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts