Wrynona 1 Napisano 31 Marca Udostępnij Napisano 31 Marca Jedna moja słuchawka bezprzewodowa wczoraj zaczęła grać ciszej. Dziś wydaje mi się że już wszystko jest ok, prawa i lewa grają równo. Czy ten chwilowy zanik głośności jest normalny? Boję się że wróci... Moje słuchawki to QCY T13 Cytuj Link to post Share on other sites
cooger 2076 Napisano 1 Kwietnia Udostępnij Napisano 1 Kwietnia Zdejmij gumki i wyczyść. Cytuj Link to post Share on other sites
CrisPell 4845 Napisano 1 Kwietnia Udostępnij Napisano 1 Kwietnia Wypadł brud przy zdejmowaniu to zaczęło grać normalnie. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Wrynona 1 Napisano 1 Kwietnia Autor Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 3 godziny temu, cooger napisał: Zdejmij gumki i wyczyść. Słuchawki są czyste, na bieżąco je czyszczę 3 godziny temu, CrisPell napisał: Wypadł brud przy zdejmowaniu to zaczęło grać normalnie. Nie było brudu, na bieżąco są czyszczone Cytuj Link to post Share on other sites
FeX 6360 Napisano 2 Kwietnia Udostępnij Napisano 2 Kwietnia Jeździć, obserwować. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts