młody smerf 0 Napisano 29 Marca Autor Udostępnij Napisano 29 Marca (edytowane) znaczy na tym radeonie też był błąd bo z tym kernelem borykam się już prawie dwa miesiące i myślałem że to przez płytę główną więc zmieniłem prawie wszystko oprócz ramu i dysków no i zasilacz po jednym dniu użytkowania Edytowane 29 Marca przez młody smerf Cytuj Link to post Share on other sites
janek20 1290 Napisano 29 Marca Udostępnij Napisano 29 Marca To co wkleiłes to cpu lub ram ,poza tym 2 grafy strzelone to marne szanse Cytuj Link to post Share on other sites
młody smerf 0 Napisano 29 Marca Autor Udostępnij Napisano 29 Marca to w takim razie chyba musi być ram bo cpu jest nowe zaraz sprawdze kości osobno na jednej kości kernel od razu po włączeniu chyba jedna kosc jest uszkodzona bo jak na razie na drugiej nic się nie dzieje jednak też wystąpił Cytuj Link to post Share on other sites
młody smerf 0 Napisano 3 Kwietnia Autor Udostępnij Napisano 3 Kwietnia Witam po wymianie ramu problem pozostał Cytuj Link to post Share on other sites
janek20 1290 Napisano 3 Kwietnia Udostępnij Napisano 3 Kwietnia W dniu 29.03.2024 o 23:44, młody smerf napisał: więc zmieniłem prawie wszystko oprócz ramu a cpu? Cytuj Link to post Share on other sites
młody smerf 0 Napisano 4 Kwietnia Autor Udostępnij Napisano 4 Kwietnia tez jest nowe Cytuj Link to post Share on other sites
StuffX 1 Napisano 4 Kwietnia Udostępnij Napisano 4 Kwietnia a cpu?Wymień cpu. Też tak miałem. Nowy, a popsuty. Wymiana załatwiła sprawę, a był to ostatni element układanki którego się nie spodziewałem. Objawy te same.Wysłane z mojego SM-S928B przy użyciu Tapatalka Cytuj Link to post Share on other sites
janek20 1290 Napisano 4 Kwietnia Udostępnij Napisano 4 Kwietnia No troche było popsute po forach tych ryzenów,najczęściej uszkodzone pcie4.0 albo pamieci Cytuj Link to post Share on other sites
młody smerf 0 Napisano 5 Kwietnia Autor Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 15 godzin temu, StuffX napisał: Wymień cpu. Też tak miałem. Nowy, a popsuty. Wymiana załatwiła sprawę, a był to ostatni element układanki którego się nie spodziewałem. Objawy te same. Wysłane z mojego SM-S928B przy użyciu Tapatalka czyli dwa walnięte procesory pod rząd bo na starym też występował oddać go na gwarancję do xkomu ? Cytuj Link to post Share on other sites
pszot 1 Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu (edytowane) Mam to samo od dłuuuuższego czasu. Próbowałem wszystkiego na marne. Może u mnie to być wina dziesięcio letniego zasilacza, aczkolwiek przeglądając internety jednym osobom to pomaga, a innym nie, więc chyba zostanę przy zakupie nowego peceta, bo już nie mam siły do tego złoma. @młody smerfjestem ciekaw czy rozwiązałeś problem? ps przy nowym pc od razu wysyłałbym na gwarancję, bo kernel power 41 to skomplikowany błąd Edytowane 8 godzin temu przez pszot Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts