Mora1989 0 Napisano 26 Marca Udostępnij Napisano 26 Marca Chciałem fajne słuchawki do słuchania muzyki i grania na komputerze a nie mogłem już patrzeć na te gamingowe. Kupiłem słuchawki SONY WH-1000XM4 ANC najpierw był problem z tym że w grach bardzo pogarszała się jakość bo słuchawki przełączały się w tryb rozmów. Jak wyłączyłem ten tryb poprzez wyłącznie ich w komunikacji to teraz jak chce grać i używać jakiegoś komunikatora to wszystko jest ok do momentu odezwania się. Bo używam innego mikrofonu. Gdy tylko się odezwę słyszę piknięcie i słuchawki się rozłączają. Na 10 s jeśli nic nie mówię dalej i wraca dźwięk. we wszystkich ustawieniach słuchawki się domyśle. tylko w nagrywaniu jest ten właśnie mikrofon. Cytuj Link to post Share on other sites
cooger 2076 Napisano 27 Marca Udostępnij Napisano 27 Marca Chyba jednak musisz opisać to bardziej przejrzyście. Z tego mglistego opisu to chyba wynika, że przełączają się profile pomiędzy HSP i A2DP. W A2DP nie ma komunikacji dwustronnej więc to logiczne, że w trakcie rozmów przechodzi w HSP i wtedy wchodzą inne kodeki. Tak to już jest jak kupuje się coś stworzonego do innych celów. Słuchawki do gier na BT to pomyłka, 2.4GHz jest obowiązkowe. Cytuj Link to post Share on other sites
Mora1989 0 Napisano 29 Marca Autor Udostępnij Napisano 29 Marca Słuchawki mają chat Mode czyli jak usłyszą rozmowę to się wyłączają i to było włączone. temat do zamknięcia. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts