Hibron 0 Napisano 23 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 Witam! bardzo potrzebna mi jest możliwość korzystania z komend javascript: , które wpisuje się w pasku przeglądarki. Wszystko było ok do Firefoxa w wersji 5, jednak od aktualizacji do wersji 6 komendy te przestały działać. Czy może jest jakiś dodatek, który przywraca tą funkcję? Na razie jestem niestety zmuszony do korzystania z Internet Explorer 8, bo tam te polecenia działają. Pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 23 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 Musisz wejść w opcje (about:config) i zmienić opcję "noscript.allowURLBarJS" Cytuj Link to post Share on other sites
Hibron 0 Napisano 23 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 Bardzo się cieszę, że jest na to rozwiązanie, jednak gdy wchodzę w te opcje, to nie ma tam żadnej opcji zaczynającej się na noscript Cytuj Link to post Share on other sites
nover 2 Napisano 23 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 nie dam sobie głowy uciąć, ale sprawdź czy przestawienie na false opcji browser.urlbar.filter.javascript coś daje. Cytuj Link to post Share on other sites
Hibron 0 Napisano 23 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 Niestety nie Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 23 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 jednak gdy wchodzę w te opcje, to nie ma tam żadnej opcji zaczynającej się na noscript Zapomniałem, to u mnie tak jest, bo mam wtyczkę NoScript Szukałem w googlach i dowiedziałem się, że w FF6 i wyższych wyłączyli taką możliwość. Musisz korzystać z dodatków takich jak Firebug do edycji kodu html na żywo 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Hibron 0 Napisano 23 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 Działa. Dzięki. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts