racek21 0 Napisano 30 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 Zastanawiam się nad kupnem tej obudowy i moje pytanie jest takie, czy ktoś miał już styczność z nią lub może coś o niej powiedzieć.W grę wchodzi wersja z oknem. Pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
Player1 1183 Napisano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Właśnie do mnie dotarła kurierem parę dni temu (wersja bez okna), jeszcze nie przeniosłem do niej sprzętu (zainstalowałem tylko 2 dodatkowe wentyle na górze), ale prezentuje się b. dobrze, jest przestronna, na wyposażeniu 3 dwunastocentymetrowe wentyle, klipsy do spinania kabli poprowadzone wewnątrz, miejsce za tacką na montaż mobo do przeprowadzenia kabli, koszyczki na HDD, beznarzędziowy montaż napędów i kart rozszerzeń...jak za tę cenę to wypas. Wady: przedni i górny panel po zdjęciu sprawia wrażenie tandety z powodu plastiku jaki zastosowano, ale na obudowie wygląda ok. Przyciski Power i Reset są po prawej stronie obudowy (mnie to akurat pasuje), ale może być niewygodne jeśli masz kompa po prawej stronie biurka. Zaje***cie ciężko ściągnąć przedni panel żeby zamontować napęd i stację dyskietek, trzeba na chama pociągnąć. Więcej będę mógł napisać jutro bo dziś wieczorem robię przeprowadzkę do nowej budy Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts