zygu 0 Napisano 8 Marca Udostępnij Napisano 8 Marca Witam pisze do was z pytaniem mam obecnie 2k i chciałbym zrobić upgrade do kompa moje podzespoły to Rtx 3070 Intel i5 9400f Płyta asus b365m-k Zasilacz cudem 2 600w Dwa dyski ssd 500mb Ram ddr4 fury 2666mhz Cytuj Link to post Share on other sites
kajtek. 11370 Napisano 9 Marca Udostępnij Napisano 9 Marca Mocniejszego GPU nie ma co dawać. Zasilacz ibox? Co to jest? Cytuj Link to post Share on other sites
zygu 0 Napisano 9 Marca Autor Udostępnij Napisano 9 Marca zasilacz cube 2 max 600w Cytuj Link to post Share on other sites
kajtek. 11370 Napisano 10 Marca Udostępnij Napisano 10 Marca Zmień to lepiej też. Tylko, że za 2k za bardzo nic sensownego tu nie wciśniesz. Nie wiem czy nie lepiej pojechać jeszcze na tym co masz i odłożyć. Cytuj Link to post Share on other sites
zygu 0 Napisano 10 Marca Autor Udostępnij Napisano 10 Marca a to co bys proponowal Cytuj Link to post Share on other sites
kajtek. 11370 Napisano 10 Marca Udostępnij Napisano 10 Marca https://proline.pl/koszyk/ab159dcd Cytuj Link to post Share on other sites
zygu 0 Napisano 11 Marca Autor Udostępnij Napisano 11 Marca Dzieki Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts