Cami96789 0 Napisano 2 Marca Udostępnij Napisano 2 Marca Mam od paru dni problem z komputerem. Nagle zaczal wariowac i klawiatura zaczela dziwnie dzialac, dzialaja litery, cyfry wgl nie dzialaja, a przyciski typu shift, spacja itp wylaczaja albo usypiaja komputer. Mam druga klawiaturę, ktora po podpieciu nie dziala wgl, chociaz sie swieci, ale jak ja podpinam komputer zaczyna wariowac, pliki same sie wlaczaja, gdzie sie sam sie pisze tekst, otwieraja sie rozne okna. Nie moge sie zalogowac ponieważ ulatwienia dostepu przy ekranie logowania tez nie dzialaja, wiec nie mam jak wlaczyc klawiatury ekranowej, mogę na to kliknac milion razy i nic sie nie wydarzy. Nie mam jak wejsc do biosu bo zaden przycisk f nie dziala. Komputer jest stary, jest to Medion, nie wiem z ktorego roku. Klawiatura tracer tez starszego typu. Wczesniej byl problem tylko z klawiatura, jak jeszcze moglam sie zalogowac bez problemu zrobilam skan calego komputera avast premium i nic nie wykryl. Opcja resetuj haslo tez nie dziala, moge klikac na nia bez konca. Proszę chociaż o pomoc w zalogowaniu. Cytuj Link to post Share on other sites
PaulG 123 Napisano 2 Marca Udostępnij Napisano 2 Marca Co robiłaś ostatnio z komputerem, że teraz taki cyrk się z nim wyrabia? Instalowałaś jakieś programy, pobierałaś coś dziwnego? Jaki system operacyjny jest na nim zainstalowany? Co to dokładnie za komputer - jakie ma parametry? Cytuj Link to post Share on other sites
Cami96789 0 Napisano 4 Marca Autor Udostępnij Napisano 4 Marca Jedyne co nowego instalowałam to grz Genshin Impact z oficialnej strony gry Parametrów komputera niestety wszystkich nie pamiętam, a nie mam do nich dostepu. Windows 10,64 bit 8 GB ram, Cytuj Link to post Share on other sites
niziolek21 2 Napisano 4 Marca Udostępnij Napisano 4 Marca Przełącz w inne gniazdo USB Cytuj Link to post Share on other sites
SmerfMaruda 1 Napisano 7 Marca Udostępnij Napisano 7 Marca Sprawdź czy działa normalnie podczas uruchamiania i w BIOS-ie Cytuj Link to post Share on other sites
Cami96789 0 Napisano 13 Marca Autor Udostępnij Napisano 13 Marca Jakby to był problem innego gniazda USB to bym nie pisala tutaj... Ale juz wszystko naprawilam, wleciala nowa klawiatura i jest git Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts